PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

nie mogę uwierzyć w to co zrobił mój kolega
machnął ręką i mój plecak pojechał pod nogi nauczyciela
tego plecaka nie dotknął nawet palcem

jupiter_5

WOW! Serio??? Naprawdę??? Tam musiała być jakas czarodziejka!

Buhahhaha, dobry żart!

Domi_Nique

Moze ktos go kopnął, albo to była nieswiadoma telekineza:D ja osobiście cwicze telekineze i mam to wrodzone tak jak mój tata :) ale kazdy umie telekineze bo akzdy ma taki sam mózg trzeba tylko uwierzyc medytowac i cwiczyc :)

kovu93

a dziś to samo ze mną odrzuciłem gromadę książek na ścianę
ja ja jak jaszcze coś odrzucę to zwariuje

jupiter_5

szklanka odrzuciłem szklankę ops. dobrze że nie telewizor

jupiter_5

przeczytaj mój poprzedni post, bo jesli to prawda co mowisz a nie wymyslasz no to moj post mowi prawde :P

ocenił(a) serial na 10
kovu93

No no widzę, że budzą się w was moce. Niech moc trzech będzie z wami. Pozdro.

ttoommeekk_92

dzięki ale co zrobić żeby nic nie odrzucić ma ktoś cudowny sposób

jupiter_5

trochę ćwiczyłem ale nie aż tyle aby coś takiego było morzę śnie oby co będą w szkole o mnie myśleć jak zobaczą że coś odrzuciłem siłą umysłu

jupiter_5

dobra prześpię się z tym a jeżeli jutro coś takiego wystąpi, (choć w to wątpię) użyję zaklęcia na odesłanie mocy na pewno nie zadziała ale jednak spróbóje

jupiter_5

dobra chłopie nie rób z nas głupków, od tak byś nie zżucił ich książek, a żucanie zaklęć to jest grzech, więc nie radze, o ile w ogóle mówisz o prawdziwym zaklęciu.

kovu93

już odstąpiło na szczęście uch koniec tematu odstąpiło i się cieszę:)

jupiter_5

gościu widac odrazu, że sobie to wymyśliłeś

kovu93

Nie martw się. Mi też czasami śnią sie niestworzone rzeczy. Nie uwierzysz ale dzis jak szłam po korytarzu w szkole to zamroziłam wszystkich!!! I skorzystałam z okazji- zabrałm z pokoju dziennik naszej klasy i wstawiłam sobie 6 z matmy! A, zaraz ide rzucic sobie jakieś zaklecie a potem to chyba muszę odnaleźc moje zaginione siostry...No...ciężkie jest życie czarodziejek, nie???

Lady_From_Burton_World

myślę że to był sen masz rację co do tego że czasem człowiekowi śnią się dziwne rzeczy

ocenił(a) serial na 10
jupiter_5

no to nic takiego... nie umiesz czarowac? ja umiem :P hehe

grzesiek134

ale co do mojego kolegi to u niego to się to nie skończyło potwierdzi to mój obolały tyłek

jupiter_5

przedchwi.lą mowiles ze to sen, gościu odrazu widać kto kłamie keidy mowi, ze umie telekineze, bez zadnych cwiczec tak nagle by czegoś takiego nie zrobił i Ty tez nie

kovu93

jesli ktos ma wrodzona zdolnsoc do telekinezy to moze i tak, ja np. am tak jak moj tata ja nie mailembadac ale moj tata mial i wykazalo ze ma wrodzona zdolnosc do telekinezy a w moim przypadku sie to po prostu potwierdza. I ćwicze juz prawie 3 miesiace, ludzie ktorzy nie maja jej wrodzonej musza sie troche pomeczyć, aby cos im sie udawało :D Ale każdu może to umieć

kovu93

a ja myślę też że to sen jest pewna teoria że w przypadku odwodnienia organizmu lub oczu jest jak to się nazywało hmm to było w tej grubaśnej książce oo mirashe czyta się miraż i wtedy człowiekowi różne rzeczy trzeba pić co najmniej 3 litry wody dziennie a ja litra nie wypiję a oczy nawadnia się łzami to było w książce ,,dzieje natury'' czy coś takiego się wydają ale już niewiem co to było

jupiter_5

tak i w szkole sie tak odwoniłeś ze wydawało ci sie jak twoj kolega odpycha telkinzą plecak :] gościu robisz z siebie głupka!