PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

do niedawna największa obrończyni cathy czy jak tam ona się zwie aż pianę wydzielała tak broniła swojej ukochanej!! oczywiście o kim mowa? immortal prue, a teraz jak widać sama zakłada nowe notki przeciwko cathy, dziewczyno ty masz jakieś problemy idź się lecz ;]

megan_19

no ja też tego akurat nie rozumiem... niedawno na gg pisała że jestem "spoko", a teraz zakłada "armię żałosnych krejzi krejzolek"... coś tu musi być z nią nie halo, rzeczywiście.

Phoebe123

Gadasz sama z sobą, słońce?;) Zaptam się Mari, można ona da radę ci pomóc:)

xDDDDD

immortal masz problemy nie? teraz twierdzisz ze jestesmy ta sama osobe, niedawno kazalas mi przestac podszywac sie pod cathy, dziecko wlasciwie to ile ty masz lat? a ten twoj zalosny serial ... paranoja jakas

xDDDDD

oo, bulwersujesz się??? a co, ty zakładasz tematy o mnie, to ktoś inny nie może? ma zabronione? każdy ma tu takie same prawa "słońce".

Phoebe123

no, a jak... do tego jakieś dziwne (pewnie miały być "śmieszne") imiona, typu Kunegunda...

Phoebe123

immortal prue coś nam się nie odzywa... bo gada na "konfie" z "krejzolkami". i się żalą, jakie to są żałosne i tak dalej... i oczywiście jej jedynym "argumentem" jest to, że zazdroszczę i to, że ja i megan2 jesteśmy tymi samymi osobami... pewnie pamięć jej zawodzi...

ocenił(a) serial na 9
Phoebe123

Spójrz na siebie Megan zamiast krytykować innych, bo z tego co widzę
tylko to potrafisz. To co ty wypisujesz jest rzałosne.

kathi154

a ja proponuję spojrzeć na podręcznik z j.polskiego, bo pierwszy raz widzę, żeby słowo "żałosne" pisało się przez "rz"...

ocenił(a) serial na 8
megan_19

Sorry, że przeszkadzam w dyskusji, walnęłabym sobie tu normalnie niezłą przemowę, ale i tak tego nikt nie przeczyta (a jeśli już to co kogo to obchodzi). Miałam nadzieję, że to forum wytrzyma choć miesiąc bez kłótni, ale cóż. Dobra, gadajcie sobie dalej, mnie tu nie było. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
Oldzia_

Forum jest do wyrażania opinii o Charmed a nie o kłótniach które nie dotyczą serialu ;] <-- do założycielki tematu :)

smallandalone

tak,a blogi użytkowników nie służą do pisania o innych użytkownikach.

Phoebe123

oj, przepraszam, powtórzyłam wyrazy...

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

Nie szkodzi. A swoje sprawy mogłybyście załatwiać prywatnie, są do tego komunikatory, a nie forum.

Oldzia_

nie sądzę, aby była taka potrzeba...

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

To w takim razie skończcie się wszyscy kłócić, uszanujcie to forum i piszcie na temat serialu (po to ono jest). Pozdrawiam

Oldzia_

no tak, tylko, że twoja przyjaciółeczka zaczyna "dyskusję", ale potem uznaje iż najlepiej przerwać ją nie odpisując...

Phoebe123

zgadzam się z Oldzią..

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

Być może uznała, że forum publiczne nie jest miejscem na załatwianie prywatnych spraw...

Oldzia_

a przecież mogła kasować komentarze. no ale nie, przecież ona nie wykasuje ich, bo musi się popisać, że ją to nie rusza i że jest "lepsza"... no cóż, jak to wy piszecie, "żałosne"...

Phoebe123

kur**, co sie dzieje??? nie mozna pisac z polskimi znakami??? coz za durna strona!!!

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

Nie wiem wlasnie co sie dzieje, wiec nie pisze z polskimi znakami. A po co ona ma kasowac te komantarze? Tzn. napisze inaczej - po co pisalas jej komentarze skoro teraz wg. Ciebie powinna je wykasowac? Nie lepiej by bylo napisac jej np. na gg? Wtedy nikt by o to do nikogo pretensji nie mial.

ocenił(a) serial na 9
Oldzia_

Oldzia ma rację takie teksty na forum są zupełnie niepotrzebne. To forum
dla fanów, a nie dla wszystkich którzy mają do powiedzenia coś innego.
To nie miejsce do załatwiania takich spraw. Od tego jest gg.

Oldzia_

nie, nie lepiej... a poza tym, to tutaj niech każdy widzi, ze teraz taki wróg się z niej zrobil...

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

No to ja już się pogubiłam. Najpierw chcesz, żeby kasowała Twoje komentarze, a teraz piszesz, że niech każdy widzi. To w końcu ta wasza kłótnia ma zostać tajemnicą czy ma być rozpowszechniana na tym forum?

Oldzia_

nie, nie zrozumiałyśmy się: ja nie pisałam, żeby ona kasowała komentarze... ja napisałam, że MOGŁABY kasować komentarze, a to różnica... a poza tym, to ona też mówiła, że kłótnia ma być prywatna, a teraz robi notki...

Phoebe123

a teraz kolejna... "żałosne"...

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

Ok, ja się miałam nie wtrącać, a i tak za dużo już tu nagadałam. Miło by mi było (i napewno nie tylko mi), gdybyście załatwiały swoje sprawy prywatnie, ponieważ forum to (jak już napisała smallandalone) służy do wypowiadania się na temat serialu, a nie kłócenia się między użytkownikami o coś, co z serialem nie jest związane.

Powtarzam się, wiem, ale sorry, widzę, że nie tylko mnie denerwują te wasze kłótnie (nie chodzi mi tu tylko o Ciebie [Megan] i Karinę, tylko o wszystkich skłóconych). Kłóćcie się jak chcecie, mnie nic do tego, ale róbcie to gdzieś indziej. Załóżcie sobie specjalne forum do kłótni jeśli chcecie, by inni mogli czytać te wasze wymiany zdań. Bo co ma z tym wspólnego Charmed? Nic!

Pozdrawiam

Oldzia_

Tyle że nie ja się kłócę:) To Alyssce cos nie odpowiada....Ii to jest tylko jej temat;)

xDDDDD

zdecyduj sie wreszcie bezmyslniaku! najpierw pienisz sie ze mam przestac udawac megan a teraz twierdzisz ze ja to megan
puk puk? jest cos w tej glowce? watpie...

megan_19

no bo to jest pewnie "prowokacja"... ja osobiście nie wierzę w to, że ktoś może być tak głupi...

Phoebe123

ty jestes glupia i ona widocznie tez

megan_19

tak, wy dwie jesteście głupie(megan i immortal pru)...

Phoebe123

o zamknij sie mala, juz ona jest lepsza niz ty nie wyzywa w kolko wszystkich, ty to robisz non stop, myslalas ze bede cie tu bronic? no to sie pomylilas, a teraz zakladasz jakis nowy temat z gra o charmed mimo ze jej nie lubisz, ale jednak odpowiadasz prawidlowo na kazde pytanie, nie lubisz, a ogladasz? tak samo z high school musical, ta twoja gwiazdeczka ashley tisdale tylko stamtad jest znana, ty sie w niej szalenczo zakochalas dokladnie tak jak inni w vanessie hudgens czy zacu efronie, nie masz prawa krytykowac innych i wypowiadac sie na forach, zachowujesz sie jak dziecko z problemami, proste ty je po prostu masz

megan_19

nie mam prawa krytykować i wypowiadać się? ciekawe... a poza tym, ty miałaś już odejść z fw , żmijko "mała"! więc odejdź i nie loguj się na inne konta... okej?
ha ha ha ha!!! bronisz mnie i się wyrzekasz? nie ładnie...
aha, i ja nie jestem zboczona!!!
ale ty "mała" zachowujesz się jak dziesięciolatka, wypisujesz durnoty,że chciałabyś mieć romanse z aktorami!!! i
i zablokuj dostęp do komputera, bo oczka cię zaczną boleć!
i nie kalecz polskiej mowy!!!!!!!!!!

Phoebe123

10ciolatka?? ja?? haha ;) no to dziesięciolatka wyciągnie teraz mocną ripostę napisaną przez światopogląd:

megan, czego ty chcesz paszczurze, nie widzisz, że przygaszam cię debilu każdym słowem? jesteś totalnym kretynem, wiem że oszukujesz siebie że jestem deva ;)) mogę być dla ciebie deva, mogę być dla ciebie cathy czy ta druga megan czy tez antycathy ;)) jak chcesz , odnieś się do swoich błędów:
weź "kotku", co ty masz z tą refleksją? nowe słówko się znalazło w naszym słowniku? ojoj, jakie przykre:(( a poza tym to co to ma wspólnego z matmą? "kotku"? no co? odebrało ci mowę, paszczurze jeden? co? i zdanie się kończy kropką, więc ja proponuję się tobie pouczyć!!!
- według ciebie przykre jest rozwijanie swoich możliwośći, zdolności, poszerzanie zakresu własnych słów?
no to dopiero jest przykre :))
albo to:
o kur** weź się odpier***
- no cóż....
albo to:
" aha, i naucz się interpunkcji, bo nie wiesz, że trzeba posługiwać się znakami przystankowymi !"

SKARBIE! ZAPAMIęTAJ RAZ NA ZAWSZE! ZNAKI TE NAZYWAMY PRZESTANKOWYMI, A NIE PRZYSTANKOWYMI

PRZESTANKOWE!!!!
albo to:
- no światopogląd (autor antycathy") :D toś klasę wykazujesz... :D ale to dobrze :D przynajmniej jest się z kogo pośmiać xD

-wiem że wykazuję klasę, jakąś przynajmniej mam, posiadam, niestety twój malutki móżdżek nie potrafi pojąć, tak prostej regułki jak ta: antycathy i światopogląd to dwie różne osoby
k0t3CzQ czy ty nie rozumiesz ilu tu masz wrogów?
aha ps. przytoczę twoją błyskotliwą wypowiedź na moim koncie
"o kurw* spierdal***!!! I po h** włazisz na mój blog? małą śmierdząca pijawko?"
powalające czyż nie? ojej, cathy się zezłościła! oh, okrutna jestem,
spróbuję jeszcze raz:
pomyslmy... dlaczego nikt cie tu nie lubi:
1. jestes glupia? oczywiste
2. masz kompleksy? najprosciej
3. nie ma osoby ktore moze nad toba zapanowac? zbyt oczywiste
4. jestes obrzydliwa sekutnica?? kurcze.... zbiera sie co?? mozna jeszcze tego tysiace wymienic, niestety, wiec moze pomysl sama, usiadz na swoim grubym dupsku, pogadaj ze swoim najlepszym przyjacielem: firefox czy tam explorer i zastanowcie sie razem: dlaczego nikt nie lubi cathy?

albo to:
- masz 10 lat? typowo xD
komentarza u góry nawet nie czytałam

- pewnie że czytałaś
1. nie jesteś za bystra na to
2. nie umiesz czytać
3. nie myślisz
4. nie potrafisz się bronić ( a jeżeli już to robisz to piszesz że ktoś ma max 10 lat)
zadam ci skromne pytanie, dlaczego twierdzisz że wszyscy którzy inteligentnie cię dołują i sprawiają że jesteś jeszcze głupsza niż jakikolwiek renesans o tym wie mają 10 lat? ostatnio było 11, zjechało do 10? piękny jest ten świat... z dnia na dzień jest się młodszym! i to o cały rok! bardzo inteligentnie

odnieś się do tych swoich żałosnych wypowiedzi, później zamieniaj się ze mną w dyskusję i utożsamiaj z kim chcesz,

megan_19

Ale wy nudni jesteście, przepraszam, ale taka jest prawda. Widać, że na forum jest spokojnie, różne gry, ciekawe tematy, a tu co? Z nowu jakieś kłótnie.
Szkoda...