PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

i muszę powiedzieć, że bardzo się zawiodłam już pomijam to, że pojawia się niby cała rodzina z wyjątkiem najważniejszej osoby tj. Prue- potraktowali ją tak jakby nigdy nie istniała rozumiem, że pewnie Shannen miała kaprys i nie chciała nawet na finałowy odcinek wrócić ale bez jaj mogli jakoś ten wątek rozwinąć. wątki poszczególnych sióstr też poszcy w dziwne strony.

ocenił(a) serial na 7
ana_lucia_cortez

Ja też byłam rozczarowana... jak na ostatni odcinek ever było mało akcji, wzruszających momenów itp... Shannen zachowała sie nieładnie wobec fanów, ale przecież mogli chociaż wspomnieć Prue.... podobnie postapiono wobec Cole'a. Mogli chociaż pokazać ich na zdjęciu - chodzi mi o tą ostatnią scenę, kiedy Leo i Piper wchodzą po schodach.

reesee

dokładnie pokazali zdjęcie piper phoebe i paige i zabrakło gdziekolwiek wspomnienia o prue szkoda, że nie dali np. tego z pierwszego odcinka na którym zbliżyły się do siebie po otrzymaniu mocy
pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 10
ana_lucia_cortez

byla wspomniana prue ... wkoncu dziecko z telekineza zamknelo drzwi stylem Prudence ;) to bylo fajne ... nie znam sie na cenach ale czy nie powinni zaplacic Shannen za pokazanie jej wlasniego sytuowanego zdjecia ? ;DDD . a Cole ? dobrze ze nie pokazali nie byl dla nich wazny po smierci .

Isabel_Evans

faktycznie było fajne, ale przyznasz Paige, że trochę skromne jak na pokazanie tak ważnej postaci ;) a co do Cole'a się zgadzam ;) pozdrowionka

ana_lucia_cortez

Zamiast tego zdjęcia z piper,phoebe i paige mogli pokazać to zdjęcie od którego się wszystko zaczeło.Jestem strasznie rozczarowana po odejściu shannen oglądałam tylko jeden odcinek "Cat House" bo miałam nadzieje że będzie coś z Prue ale widzieliśmy tylko jej plecy i ją pod postacią psa.Ostatni odcinek też oglądałam tylko poto bo miałam nadzieje że będzie coś z Prue a tu...Wielkie rozczarowanie.:(;(

ocenił(a) serial na 10
kingajkari

z tego co wiem próbowali shannen (nie wiem jak to się piszę) zapłacić dużą
sumę 250 tys dolarów za pokazanie zdjęcia z nią i pozostałymi 2 siostrami.
Ale przyznacie że byłoby to niezręczne dla coop'a gdyby gdzieś wisiała
fotka cole'a. ale faktycznie szkoda że nie było zdjęcia prue. Cóż... jej
wybór

ocenił(a) serial na 10
Jake14

Cos zacytuje ... : ""Cat House", we wspomnieniach, twarz Prue nigdy nie jest pokazana, widzimy jedynie jej plecy. Prawdopodobnie jest to spowodowane tym, że Shannen Doherty nie zezwoliła na użycie swojego wizerunku w rzadnym odcinku"

Jake14

fakt jej wybór, ale pomimo mojej całej sympatii do niej uważam że po prostu olała fanów

kingajkari

dokładnie
pozdrowionka ;)