...nie wiem juz myslalam ze polsat nie wyemitowal jakiegos odcinka bo odcinek 3x22 - All Hell Breaks Loose wydaje sie nie wyjasniony.
na koncu nie ma nic ani jak leo leczy ani w jaki sposob pheobe wraca z podziemia. tylko w 4x01 wszyscy placza i rozpaczaja.
moze faktycznie cos ominelam.
czy wam sie tez tak wydaje???
niestety nic nie ominełaś... ja też mam takie wrażenie jak ty:/ dziwne to wszystko... :( szkoda że tylko ucierpiala Prue:/ była świetna i powinna grać do dziś!
A ja mam wrażenie, że to z tym odcinkiem coś jest nie tak. Bo mnie się coś kojarzy, że oglądałam kiedyś to już i że było coś takiego, że Prue i Piper leżały na podłodze, a za chwilę wbiegł Leo z Phoebe i próbował je obie wyleczyć. No i wyleczył Piper i dłużej siedział nad Prue. No i każdy był przejęty - patrzyli po sobie, a zaraz Leo powiedział, że odeszła czy coś takiego i siostry się popłakały. No chyba że oglądałam to na youtube albo mi się przyśniło... Ale na serio pamiętam to i trochę się zdziwiłam po obejrzeniu odcinka na polsacie...
ja specjalnie sciagnelam sobie ostatni odc 3 sezonu i niestety nie bylo tego, a szkoda bo pogubilam sie jak ogladalam ze te II raz przez sciane leca i jest koniec a potem pogrzeb.
ja też ogladałem na polsacie i pamiętam:P że czegoś takiego nie bylo ze Leo chciał uzdrowić Prue ale nie mógł..:/
Zostal tak zrobiony, poniewaz nie wiedzilei wteyd czy będa krecic dalsze sezony czy zakończą na 3 sezonie. musieli wiec zakonczyc tak aby byla mozliwosc zarowno kontynuacji jak i zakonczenia
Na youtube znalazłam coś takiego - http://pl.youtube.com/watch?v=dtU6i-c1a48&feature=related Wiem, że dwie ostatnie sceny są sklejone napewno, ale ten moment uzdrawiania Prue przez Leo wiem że widziałam już kiedyś, gdy oglądałam cały odcinek.
Oldzia mi się też kojarzy coś takiego i przypomiało mi się po tym filmiku, że polsat chyba własnie nie póścił tego fragmentu.
Na polsacie tego nie było na pewno, bo jak oglądałam w wakacje to czekałam czy to puszczą i się nie doczekałam. A potem przez resztę dnia się dziwnie czułam, bo wiedziałam, że w tym odcinku było COŚ jeszcze.
tego nie było na polsacie;P a odcinka w którym Prue umiera to ja ogladać nie moge... wiec nie ma co rozpamiętywać:( wielka szkoda i tyle!
Tak jak Piper tam placze to ja normalnie nie moge wytrzymac i nie moge tego odcinka ogladac z innymi bo normalnie placze jak szalona (no coz szybko sie wzruszam :))
Ja też tak mam ;) Szczególnie jak właśnie płacze Piper. Zawsze płaczę z nią ;]
Oldzia ten filmik co pokazalas to sklejanka, jak wszystkie ktore nie byly w serialu :) przed cofnieciem czasu leo uleczyl obie siostry, ale po cofnieciu czasu ktore nie dotyczylo podziemia gdzie byl leo, on nie zdazyl uleczyc juz prue a piper uleczyl w ostatniej chwili, juz rozumiecie??
A no tak, mogło to być i tak. Ale tak mi się kojarzy jakbym naprawdę już kiedyś widziała to z takim zakończeniem, że Leo uzdrawia Piper a Prue nie. No chyba, że mam jakieś zwidy :)
ej no beze kitu,mi też :))
kurcze jaka skleroza no :///
a zapraszam do mnie na notkę wszystkich :D:D
To mój ulubiony odcinek serialu bo zawsze na nim palcze, dlatego ogladalam go z 15 razy(mam na kompueterze) i wiem dobrze jak to było :P