PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

...nie wiem juz myslalam ze polsat nie wyemitowal jakiegos odcinka bo odcinek 3x22 - All Hell Breaks Loose wydaje sie nie wyjasniony.
na koncu nie ma nic ani jak leo leczy ani w jaki sposob pheobe wraca z podziemia. tylko w 4x01 wszyscy placza i rozpaczaja.
moze faktycznie cos ominelam.
czy wam sie tez tak wydaje???

taka13

niestety nic nie ominełaś... ja też mam takie wrażenie jak ty:/ dziwne to wszystko... :( szkoda że tylko ucierpiala Prue:/ była świetna i powinna grać do dziś!

ocenił(a) serial na 8
taka13

A ja mam wrażenie, że to z tym odcinkiem coś jest nie tak. Bo mnie się coś kojarzy, że oglądałam kiedyś to już i że było coś takiego, że Prue i Piper leżały na podłodze, a za chwilę wbiegł Leo z Phoebe i próbował je obie wyleczyć. No i wyleczył Piper i dłużej siedział nad Prue. No i każdy był przejęty - patrzyli po sobie, a zaraz Leo powiedział, że odeszła czy coś takiego i siostry się popłakały. No chyba że oglądałam to na youtube albo mi się przyśniło... Ale na serio pamiętam to i trochę się zdziwiłam po obejrzeniu odcinka na polsacie...

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

ja specjalnie sciagnelam sobie ostatni odc 3 sezonu i niestety nie bylo tego, a szkoda bo pogubilam sie jak ogladalam ze te II raz przez sciane leca i jest koniec a potem pogrzeb.

taka13

ja też ogladałem na polsacie i pamiętam:P że czegoś takiego nie bylo ze Leo chciał uzdrowić Prue ale nie mógł..:/

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

Zostal tak zrobiony, poniewaz nie wiedzilei wteyd czy będa krecic dalsze sezony czy zakończą na 3 sezonie. musieli wiec zakonczyc tak aby byla mozliwosc zarowno kontynuacji jak i zakonczenia

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Na youtube znalazłam coś takiego - http://pl.youtube.com/watch?v=dtU6i-c1a48&feature=related Wiem, że dwie ostatnie sceny są sklejone napewno, ale ten moment uzdrawiania Prue przez Leo wiem że widziałam już kiedyś, gdy oglądałam cały odcinek.

Oldzia_

Oldzia mi się też kojarzy coś takiego i przypomiało mi się po tym filmiku, że polsat chyba własnie nie póścił tego fragmentu.

ocenił(a) serial na 8
Regan_McLeod

Ja to wszystko pamiętam normalnie jak przez mgłę... Eh skleroza. xD

taka13

Sorry za błąd miało być puścił

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

dziwne... mnie też się wydaje, że na Polsacie tego nie było...

ocenił(a) serial na 8
peggy96248

Na polsacie tego nie było na pewno, bo jak oglądałam w wakacje to czekałam czy to puszczą i się nie doczekałam. A potem przez resztę dnia się dziwnie czułam, bo wiedziałam, że w tym odcinku było COŚ jeszcze.

peggy96248

tego nie było na polsacie;P a odcinka w którym Prue umiera to ja ogladać nie moge... wiec nie ma co rozpamiętywać:( wielka szkoda i tyle!

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

A jej pogrzeb jest jeszcze smutniejszy ;( I Piper, która płacze ;( Ehh :((

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

Tak jak Piper tam placze to ja normalnie nie moge wytrzymac i nie moge tego odcinka ogladac z innymi bo normalnie placze jak szalona (no coz szybko sie wzruszam :))

ocenił(a) serial na 8
taka13

Ja też tak mam ;) Szczególnie jak właśnie płacze Piper. Zawsze płaczę z nią ;]

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

Oldzia ten filmik co pokazalas to sklejanka, jak wszystkie ktore nie byly w serialu :) przed cofnieciem czasu leo uleczyl obie siostry, ale po cofnieciu czasu ktore nie dotyczylo podziemia gdzie byl leo, on nie zdazyl uleczyc juz prue a piper uleczyl w ostatniej chwili, juz rozumiecie??

ocenił(a) serial na 8
DevaKONTOZAWIESZONE

A no tak, mogło to być i tak. Ale tak mi się kojarzy jakbym naprawdę już kiedyś widziała to z takim zakończeniem, że Leo uzdrawia Piper a Prue nie. No chyba, że mam jakieś zwidy :)

ocenił(a) serial na 9
Oldzia_

ej no beze kitu,mi też :))
kurcze jaka skleroza no :///
a zapraszam do mnie na notkę wszystkich :D:D

Oldzia_

Ja nie wiem ale mi też się wydaje że tamten odcinek nie był cały pokazany bo czegoś tam brakuje...

ocenił(a) serial na 10
Frantic_Girl

To mój ulubiony odcinek serialu bo zawsze na nim palcze, dlatego ogladalam go z 15 razy(mam na kompueterze) i wiem dobrze jak to było :P

ocenił(a) serial na 10
DevaKONTOZAWIESZONE

ten odcinek na youtube jest posklejany z tego "przed cofnieciem czasu" ale musze przyznac ze ten nastepny odcinego co piper placze jest naprawde mocny