PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

postanowione

ocenił(a) serial na 10

<beczy>

polsat nie pokaże 8 sezonu. Zamiast niego dadzą "Przygody Merlina"... niestety

Chyba się powiesze:(

tak mi odpisali ci z polsatu

użytkownik usunięty
Jake14

Ta yhy to chyba jakiś joke;)
A jeśli to prawda to jak będzie 7 sezon ostatni odcinek to proście znajomych żeby włączyli wtedy TV na polsat to zmienią zdanie:P

mnie dokładnie to samo odpisali:P
P.S to nie żart, zobaczycie! nie puszczą na 100% bo nawet licencji nie mają, bo szkoda im pieniędzy na taki badziew:)

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

"czarodziejki" to jeden z najbardziej dochodowych i najlepszych seriali jakich ta durna telewizja puszaczała.

Jake14

nie chce mi się w to wierzyć.... pewnie kolejna prowokacja;)

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

miejmy nadzieje

ocenił(a) serial na 10
Jake14

...że puszczą dalej. Ale mówie prawde tak mi odpisali... niestety

Jake14

oby;)

użytkownik usunięty
Leo_Wyatt

A jak nie puszczą to i tak pożałują bo kto będzie oglądać jakiegoś Marlina?
To o jakimś delfinie czy co oO?
A wogóle to coś to już leci na Polsacie w soboty o 17:15......
Więć OCK^^?

ocenił(a) serial na 10

może będą lecieć 2 odcinki

Jake14

a kto o zdrowym umyśle chce oglądać jakiś "serial" dla nikogo, w którym głównymi bohaterkami są jakieś dobre czarodziejki?
to nie żadna prowokacja, zobaczycie:P
nareszcie polsat przejrzał na oczy:)

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

jak to dobrae że 75 % polaków myśli inaczej

Jake14

75%? jaki matematyk... czy aż tylu polaków jest nienormalnych?

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

A to że jesteś tak przyziemna i masz tak lichy gust to nie jest moja wina

czyatłem 3 ankiety i w pierwszej 69/100 polaków odpowiedziało że lubi czarodziejek. 2: 84/100 że lubi a w 3 78/100. W zaokrągleniu.

Jake14

Satr czyli ty się do tych 75% zaliczasz;D

Leo_Wyatt

Star*

Leo_Wyatt

Star_22 Polsat ma licencje na całe 8 sezonów, powiem Ci więcej - kiedyś nawet pokazywali ostatnią serię. I nie opowiadaj, że nikt tego nie ogląda, bo jestem pewna, że gdybyśmy mieli tylko dostęp do wyników oglądalności to fani byliby pozytywnie zaskoczeni. Kiedyś odwiedzając jakąś stronę/bloga widziałam nawet wklejony e-mail do Polsatu i tam właśnie odpisali, ze posiadają licencję na cały serial (wówczas pytał ktoś, czy puszczą 7 sezon).
A co do tej całej sprawy, to liczę, że przejrzą jeszcze na oczy.

P_Halliwell

Nie przestawajmy pisać e-maili! Kto mi poda adres, bo ostatnio takie zmiany na stronie zrobili, że nie mogę tego znaleźć.

ocenił(a) serial na 10
P_Halliwell

ja po prostu wszedłem na polsat.pl

MAM PROPOZYCJĘ:

wszyscy ci którzy chcą żeby 8sezon poleciał niech się tu wpiszą (coś w rodzaju petycji) ja wyślę to do polsatu i może to coś da... :)

zapraszam do podpisywania

ja się od razu podpisuję

Jake14

Zacznijmy w innym temacie, bo tu trudno odróżnić podpis od wypowiedzi. Najlepiej w ogóle to zrobić na petycje.pl

użytkownik usunięty
P_Halliwell

Zgadzam sie z P Halliwel nowy temat i na dodatek na petycje podwójna szansa :D

Zalozcie ten temat z petycja ok ?????????????????????????

Piper16

czy wy już zdurnieliście całkiem? petycja? kto normalny takie coś robi? polsat przejrzał na oczy i wy tego nie zmienicie!:)

użytkownik usunięty
Phoebe123

Uuuu boisz się że wygramy :D ??? <zakrótki>

ocenił(a) serial na 10
Jake14

Nie rozumiem, dlaczego tak rozpaczacie z tego powodu :P Z łatwością można dostać w necie Charmed, na YT wiele osób wrzuca odcinki w całości. Poza tym, czasami mnie szlag trafia jak słyszę polskie tłumaczenia zaklęć (po kiego grzyba?) czy kwestii dialogowych.

ocenił(a) serial na 10
adriene_evans

ja nie znam a tak dobrze ang.

ocenił(a) serial na 10
Jake14

Heh... zawsze można ściągnąć napisy ;)

(co to kur... znaczy, "za krótki"? xD)

ocenił(a) serial na 10
adriene_evans

Nie wiem skąd macie te informacje. Gdy ja wysłałem E-mail z zapytaniem o 8 sezon Charmed do polsatu otrzymałem taką odpowiedz:

Witam,

Niestety nie mogę udzielić jednoznacznej odpowiedzi ile sezonów serialu "Czarodziejki" wyemitujemy ponieważ jest to uzależnione od licencji na ten serial, która pozostaje naszą tajemnicą handlową. Zapewniam jednak, że na chwilę obecną nie planujemy przerwania emisji tego serialu.

Pozdrawiam
Ewelina Smolińska

ocenił(a) serial na 10
Stomil1991

mi napisali z nie puszcza... niewiem moze ktos sobie robi jaja (y ciebie albo ze mnie)

a t poza tym to narazie moze trwac do konca 7

użytkownik usunięty
Jake14

"(co to kur... znaczy, "za krótki"? xD)"
Adrienne to znaczy że np.jak napiszesz samo 7 i będziesz chciał dodać post to pisze że za krótka wiadomość...
Oto kaman xd
Kapujesz :D?

ocenił(a) serial na 10

To był sarkazm :P (znowu za krótki... Twórcom serwisu dzieje się krzywda jak post ma dwa albo trzy słowa? O___O )