PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Mam pare pytań do tych, co widzieli wszystkie serie charmed.
1. Czy Piper będzie miała jakąś moc związaną z kwiatami, podczas ciąży? Może ktoś mi to opisać?
2. Czasami na blogach można spotkać się z informacją, że Phoebe będzie miała w przyszłości moc związaną z ogniem. Czy to prawda? Czy Phoebe oprócz wizji, lewitacji i empatii będzie miała jeszcze jakąś moc?
3. Czy Paige w przyszłości będzie potrafiła uzdrawiać? Czy będzie miała jeszcze jakieś moce oprócz tego?
4. Jakie moce będzie miał Chris? Niektórzy piszą, że orbowanie, uzgrawianie, lewitacja i inne charakterystyczne dla ducha światłości, a inni piszą, że takie jak duch światłości, oprócz uzrdawiania. Jak to w końcu jest?
5. Jakie moce będzie miał Wyatt?
6. I jeszcze mniej o mocach - Briana z rodu Warrenów miała moc telekinezy i używała jej za pomocą dłoni. Kim była dla trzech sióstr (prababcią, ciotką itp.)???

ocenił(a) serial na 10
czarodziejka94

Mogę ci odpowiedzieć na pierwsze pytanie. Gdy Piper była w ciązy to jak chciała kogoś zamrozić lub wysadzić zamiast tego strzelała bukietami kwiatów albo jakimiś niegroźnymi fajerwerkami;) Działo się tak dlatego , że jak sama mówiła "jej dziecko po tatusiu jest pacyfistą" ;D
pzdr

czarodziejka94

Dzięki :) Pozdrawiam :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

ocenił(a) serial na 10
czarodziejka94

"3. Czy Paige w przyszłości będzie potrafiła uzdrawiać? Czy będzie miała jeszcze jakieś moce oprócz tego?"

Ona już potrafi uzdrawiać, pamiętasz jak w którymś z pierwszych odcinków 4 sezonu uzdrowiła Cola zranionego przez źródło.
O ile pamiętam to Paige będzie umiała w przyszłości zmieniać wygląd.

ocenił(a) serial na 10
czarodziejka94

2. będzie miała tylko w czasie ciąży;)

czarodziejka94

Do ttoommkka 92: o ile pamiętam, zrobiła to z pomocą Leo, nie sama. Ale może się mylę :)

użytkownik usunięty
czarodziejka94

Zrobiła to z pomocą Leo, ale tam był chyba taki tekst, że po prostu jej moc w tym kierunku jest za słaba, a poza tym nigdy wcześniej tego nie robiła.

ocenił(a) serial na 10
czarodziejka94

masz racje zrobiła to z Leo i trzymali się wtedy za ręce aby mieli większą moc razem.

ocenił(a) serial na 10
czarodziejka94

2. Phoebe będzie miała moce jak potężne demony, gdy będzie królową zła i podczas ciąży.
4. Chris nie będzie uzdrawiał, ale nie wiem dlaczego.

czarodziejka94

Dzięki wszystkim za pomoc!
Co do uzdrawiania przez Paige - no właśnie wtedy pomagał jej Leo, więc nie byłam pewna, czy jej moc się zwiększy, tak że będzie potrafiła sama, ale teraz już wiem :)
Dzięx i pzdr!!!

ocenił(a) serial na 10
czarodziejka94

Gdy Henry został postrzelony Paige potrafiła go wyleczyć (SAMA). Tu mam dowód.
http://pl.youtube.com/watch?v=27nlaUm1Wuk&feature=related

czarodziejka94

Ok, ok, wierze. A za filmik dzięki, chętnie obejżę ;D

ocenił(a) serial na 10
czarodziejka94

na początku nie mogła sama dopiero po jakims czasie sama mogła uzdrawiać

My_lover___Holly

Właśnie tak... Sama dowiedziałam się dużo z tego forum, hehe :) Ciekawa jest moc Piper (w ciąży)-nie ma co:) Hehe-strzela kwiatami... Nie mogę się doczekać kiedy Piper i Phoebe będą w ciąży:)