PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

romans...

ocenił(a) serial na 10

A wiedzieliście że Julian McMahon(Cole) miał romans na planie z Shannen Doherty(Prue)? Deszki;p

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

OO nowsc:D tego to nie wiedzialem:P:D p

dawid120292

tak widzialam ;D a Alyssa ( Phoebe) z Brianem ( Leo) ;D To wspolne zdjecie Shannen i Juliana xD :
http://img141.imageshack.us/img141/224/663577173883938005563h2cy9.jpg

ocenił(a) serial na 10
Blair

Wiedziałam ze Julian(Cole) i Shannen(Prue) mieli romans ale ze Alyssa i Braian to dla mnie news.

ocenił(a) serial na 8
Anusia16

to może dlatego tak się Alyssa kłóciła z Shannen i ta musiała odejść dlatego że Julian(Cole) i Shannen(Prue)mieli romansik??? szok

ocenił(a) serial na 8
renatadymek

wydaje mi sie ze to Holly coś łączyło z Bryanem a Allysa to popsuła i go uwiodła ale nie mam an to dowodu to było na początku serialu , sprobuje coś poszukać na ten temat

ocenił(a) serial na 10
Bene

Jakoś tak dziwnie razem wyglądają na tym zdjęciu bo w serialu zawsze się nienawidzili;P a tu prosze...;D

Bellamy

serial to serial ! w filmie się nienawidzą , a poza filmem kochają (chodziarz wątpię żeby oni się kochali , bo chyba romansowali po to żeby alyssie zrobić na złość )tak jak ta alyssa . ona chyba się z brianem na siłę związała żeby shanen albo holy (bo rzeczywiście do siebie pasują ) na złość zrobić .bo alyssa jest po to żeby wszystko zniszczyć ! tu tak brian mówi http://www.charmed.stopklatka.pl/stuffs/alyssa_scan.jpg

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Ich sprawa,nie możemy mieć pewności jak było naprawdę.
pzdr;*

Bellamy

Jest o tym temat jak bylo na rpawde itd.. nauczcie sie czytac!

ocenił(a) serial na 10
kovu93

o.k. - wiele jest tematów wtórnych, nie ma sie co denerwować

Lovely_Paige

ale ten akurat byl poruszany bardzo niedawno, kilka tematow nizej jest o tym ;/

ocenił(a) serial na 10
kovu93

pisząc "nie możemy mieć pewności" miałam na mysli to ,że " alyssa specjalnie sie zwiazala z brianem zeby zrobic na zlosc Holly czy Shannen"
a tamten temat o którym mówicie widzialam,ale odnosi sie on do trojkątu Alyssa-Julian-Shannen.

Bellamy

z tego co wiem to ona i Holly byly neutralne i raczej nie zrobila jej na zlość

Phoebe123

Hej Paige, masz może więcej takich scanów??? Jeśli tak, byłabym wdzięczna, gdybyś je umieściła =)

czarodziejka94

niestety na razie mam tylko ten . jak będę miała więcej to umieszczę to tu :)

Phoebe123

a tak na marginesie wie ktoś może z którego numeru świata seriali pochodzi ten artykuł ? bo chciała bym się dowiedzieć . pozdro :)