PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

wytlumaczcie to

ocenił(a) serial na 10

dobra pare tematow takich bylo. i wyszlo na to ze shannen i alyssa sie klocily ok ok to wiemy! ale nikt nikt nie potrafi wyjasnic DLACZEGO shannen a nie alyssa. macie jakies info do tego? bo mi nie chodzi z jakich powodow odeszla tylko dlaczego ona a nie alyssa

palafka

słyszałam 2 wersje:
pierwsza to taka, ze shanen sama powiedziała, ze albo ona albo alyssa, a, że alyssa była/jest na topie to wybrali ją.
druga to taka, ze shannen chciała dostawać zbyt dużą kase i robiła dużo problemów więc się jej pozbyli :P

paper_moon

Bo Allysa powiedziała, że producenci mają wybierać pomiędzy nią,a Shannen i wybarali ją:)

ocenił(a) serial na 6
phoebe_4

są miliony wersji i każda tak naprawdę nie wiadomo czy prawdziwa ;p;p

ocenił(a) serial na 10
JustFurious

Wypowiedź mitologa Charmed:
"Gdy Alyssa zobaczyła kontrakt Shannen i wynagrodzenie, jakie ta dostała za zaledwie dwa sezony, dziewczyny zaczęły się kłócić. Sprawę uspokoiło późniejsze pojawienie się nowego kontraktu z Shannen na trzeci sezon, ale nie na długo.
Punkt kulminacyjny miał miejsce w połowie trzeciego sezonu. Wówczas Julian, grający Cole'a, związał się poza planem z Shannen, podczas gdy grał serialowego partnera Alyssy. Dziewczyny zaczęły się kłócić nie tylko o pieniądze, ale i o niego. Nawet Aaron [Spelling- przyp. tłum.] nie był w stanie nad nimi zapanować. W końcu doszło do tragedii- Shannen uniosła się honorem (jak już raz to zrobiła w 'Beverly Hills') i powiedziała: 'Odchodzę'. W pół dnia zdjęciowego wstała i wyszła i nie wróciła do następnego ranka, gdy Holly wybłagała przez telefon, aby ta przyszła. Za namowami przyjaciółki, Shannen zgodziła się wypełnić swój dotychczasowy kontrakt, ale obiecała, że nie chce mieć nic więcej wspólnego z serialem."

Myślę, że ta wersja jest najbardziej wiarygodna.

ocenił(a) serial na 6
Liquorice_

właśnie w tą wersję szczerze wierzę, gdyż właśnie taka wersja jest rozpowszechniana na angielskich stronach

ocenił(a) serial na 8
JustFurious

O jaaa to to w sumie wszystko przez Juliana ;/;/ ojjj przez takie wlasnie glupie klotnie zawsze nie chce sie pogodzic... a na te gorsze to od razy sie do siebie biegnie ;/ :((( Szkoda mi dziewczyn bo byly przeciez przyjaciolkami jeszcze na poczatku Chrmed a teraz jak Aniol i Diabel ;/ ;((

ocenił(a) serial na 10
BigMovieFan

tez uwazamze ta wersja jestnajblizej prawdy ale tak na dobra sprawe to ciezko to wyjasnic...Ja zaluje tylko jednego...ze Shannen nie zostala...mogla jeszcze sprobowac zostac chociaz przez 4 sezon!

Ja bedac na jej miejscu prawdopodobnie bym zostala chociazby dlatego zeby zrobic Alyssie na zlosc:P

no ale bylo minelo...;(