PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88922
7,5 13 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Żbieżność

użytkownik usunięty

Zastanawiałem się nad zbieżnością nad seriali Powstanie i tą niby po Powstaniu.W serii Powstanie
tylko Bolek idzie do niewoli,Janek walczy dalej czy to że potem byli w niewoli jest błędem twórców
czy mogło być tak że Janek pózniej został złapany i wzięty do niewoli i trafił tam gdzie Bolek?
2.Michał,Władek,Bronek i Ruda jakimś fartem nie zostali złapani i pod zmienionymi nazwiskami
dostali przydziały na mieszkania.Poza tym Bronek dalej był killerem a Michał z bratem walczyli w
lesie.
Według tego bohaterowie jakby podjęli słuszną decyzję bo idąć do niewoli mogli by zginąć a tak
mimo że byli poszukiwani mogli w miarę normalnie żyć.

ocenił(a) serial na 8

Janka mogli złapać lub mógł zmienić zdanie ze względu na chęć znalezienia Leny i dziecka.
Czy w serialu było powiedziane co robili wszyscy zaraz po powstaniu bo nie pamiętam?

naomi.clark

Bronek mówi Rudej w lesie: "Po powstaniu wygarnęli nas z Jankiem do Pruszkowa. Tam nas rozdzielili. Mnie udało się uciec. Szukałem go potem po melinach. Was zresztą też".

Celina natomiast wyjechała z rodziną (albo do rodziny?) do Łodzi.

użytkownik usunięty
Arya_2

Czyli się zgadza,Janek z Bronkiem uciekali jak w serii na Powstaniu a potem Janka zgarneli stąd trafił tam gdzie Bolek.W tej kwestii odbyło się bez błędów.

użytkownik usunięty
naomi.clark

Nie,tylko ostatnio puściłem kawałem 53 odcinka żeby zobaczyć jak było po Powstaniu.Michał z Władkiem walczyli w lesie,Bronek z drugim chłopakiem likwidowali zdrajce a Janek z Bolkiem byli jeńcami.