PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88752
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

wie ktoś czy będzie 3 sezon ?????????????????????????????????????????????????????????????????

ocenił(a) serial na 1
skunek33

Mam nadzieję, że nie...........chociaż każdemu wolno oglądać co mu się podoba. Pierwszą serię obejżałem z ogromnym trudem dzięki wielkiemu samozaparciu i uporowi. Drugiej nie dałem rady - szkoda życia.

ocenił(a) serial na 4
arkonia

Mam nadzieje że za jakieś 60 lat.
Ocywiście każdemu wolno oglądać co chce:D

ocenił(a) serial na 9
WOLVERINE55

Mam nadzieję, że będzie! Naprawdę mi się to podoba! Pytanie do krytyków, dlaczego tak bardzo wam to przeszkadza, zeby był, dlaczego jestescie aż tak przeciwni!? Przecież to jedna godzina w tygodniu, o 21, kiedy naprawdę jest wiele innych programów na innych kanałach jak nie chciecie oglądać akurat tego! (TVP1 , INFo, Polsat, TVN nie mówiąc o platformach!) Rozumiem, żeby ten serial leciał codzienie, to byście mogli mieć przesyt, ale to jeden odcinek na tydzień! A naprawdę uważam, ze jest fajnie zrobiony, mimo że oczywiście są wady! Ale jeżeli nie będzie takich seriali o wojnie, to będziemy zawsze skazani na Klosy i pancernych!! Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
jarofutbol

ma podobno być!
i się strasznie cieszę!
jakaś strona się nieoficjalnie dowiedziała ;D
a krytycy zawsze będą krytykować. taka ich natura. bo nie doceniają tego co mają xD
A Czas Honoru jest naprawdę super!