Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 89354
7,4 9 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Ma ktoś jakieś informacje? Zrobiono sezon z powstaniem, ale jakby nie było sezon IV kończy się tak jakby jeszcze coś dalej miało się dziać. Jeżeli nie to jest to najbardziej beznadziejne zakończenie jakie można było wymyślić

ocenił(a) serial na 10
Barbara_Zdunk

Nie na jesieni TVP planuje sezon o ORP Orzeł

ocenił(a) serial na 10
maciekd_filmweb

hmmm... w takim razie końcówka mnie zawiodła. Powinno być lepsze zakończenie do tak dobrego serialu

ocenił(a) serial na 10
Barbara_Zdunk

Niektórym takie zakończenie się podoba , spotkałem się z opiniami że po co 8 sezon jak w 6 bohaterowie zgineli , ale końcówka nie jest jednoznaczna

ghf

Może się podobać, tylko zostało to zrobione tak jakby miał być kolejny sezon. To jest własnie problem większości scenarzystów "a trzaśniemy taką końcówkę, że jak zacznie nam brakować pracy to dorobimy kolejny sezon, a jak nie to przecież takie też może zostać". Zakończenie tak dobrze przeprowadzonego serialu powinno być ostateczne i definitywne, a tu: Wanda z matką aresztowane, Michał dostaje kulkę i ucieka razem z resztą i nie wiadomo czy uciekną, reszta wojska rozstrzelana, Lewińska ma przerąbane, a Rainer uciekł chłopakom, ale z Polski jeszcze nie. Jak dla mnie za dużo niedomkniętych wątków.

ocenił(a) serial na 10
Barbara_Zdunk

Ale zamiast kontynuacji postanowili zrobić sezon o powstaniu i cofnąć akcje o 2 lata

ocenił(a) serial na 8
maciekd_filmweb

A czy to prawda, że mają w planach zrobić film kinowy (Zakościelny kiedyś o tym coś wspomniał)?

ocenił(a) serial na 10
Ertix_Poke

Też coś słyszałem że ma być kinówka o wrześniu 1939r,

maciekd_filmweb

Człowieku, oni są starsi prawie 10 lat od czasu gdy kręcili 1 sezon, takie coś nigdy nie powstanie i dobrze.

janosik6

I błagam tylko nie pisz, że ich odmłodzą komputerowo.