Jak mogłaś...Janek nie żyje?Wielkie dzięki że to napisałaś -,- Jestem dopiero przy 3 sezonie i ma się całkiem nieźle
Niestety ludzie nie mówią że spojlerują, a jest przecież taka opcja przy pisaniu tematu. Na pocieszenie powiem, ze Janek będzie cały 3., cały 4. i prawie cały 5. sezon.
Ja prawie się rozryczałam czemu nei Michał ! Aaaaaa najbardziej uwielbiałam Janka ale żal mi również Karola i tego Rusa był naprawdę przystojny
Tam grali sami przystojni aktorzy jak i rowniez aktorki ;)) Ubolewam, ze to koniec
Że aktorki ładne, to się zgodzę. Ruda, Lena i Celina są śliczne. Natomist przystojnych aktorów, na taką ilość mężczyzn, to ja za wiele nie widziałam. Zwonariew tylko jest mega przystojny, no i ewnetualnie Janek.
Wieczorkowski jest również bardzo przystojny, tylko z racji wzrostu nie rzuca się to od razu w oczy. No i w tym sezonie Władek miał praktycznie non stop befsztyk w miejscu twarzy, ale to wciąż, mimo siwizny i blizn, atrakcyjny mężczyzna.
Fanką Macieja Zakościelnego nie jestem, ale urody mu trudno odmówić.
Z czarnych charakterów z poprzednich sezonów - Krystian Wieczorek (major Halbe) i Paweł Małaszyński (Tadeusz)?
Wieczorkowski jest również bardzo przystojny, tylko z racji wzrostu nie rzuca się to od razu w oczy. No i w tym sezonie Władek miał praktycznie non stop befsztyk w miejscu twarzy, ale to wciąż, mimo siwizny i blizn, atrakcyjny mężczyzna.
Fanką Macieja Zakościelnego nie jestem, ale urody mu trudno odmówić.
Z czarnych charakterów z poprzednich sezonów - Krystian Wieczorek (major Halbe) i Paweł Małaszyński (Tadeusz)?
blizny są super ;) a z facetów to jeszcze Antek był fajny i Kostek, Karol też nie jest najgorszy i Romek, w ostateczności Kamil :)
a z czarnych charakterów oprócz Zwonariewa, Halbego i Tadeusza to mi nikt nie przychodzi do głowy.
Ostatecznie mogę się zgodzić na Władka, ale Halbe jest okropny, ma taki wężowy wyraz twarzy. Tadeusz i Karol też niezbyt, Romek fajny, ale trochę za chudy. Kostek, Antek i Kamil też odpadają. Jeszcze ewentualnie Rainer, ale chyba dlatego, że bardzo lubię jego postać. Najprzystojniejszy i tak Zwonariew. Może mam dziwny gust, ale jak na taką ilość mężczyzn, powinno być trochę więcej przystojniaków. Za to dziewczyny praktycznie wszystkie ładne, Lena, Ruda, Celina, Hania, Zośka z robót, Ada, nawet Wandzia w V sezonie całkiem ładnie wygląda, w końcu z dłuższymi włosami.
tak Wanda lepiej w tych nowszych sezonach i w pierwszym, bo jak zaczęła ją grać Różdżka to miała okropne te włosy i wyglądała komicznie. nie mogę się zgodzić również z tym, że Zośka z robót była ładna. ładniejsza i to o wiele jest np. Klara :)
Halbe, a raczej aktor, który go gra, szczerze mówiąc też mi się nie podoba. najbardziej jak się uśmiecha :)
po prostu zacytowałam Arya_2 :)
Klara też była ładna, to samo Inga, studentka Ola i Nina. Z facetów jeszcze Brehm mi się podobał. Fajnie się uśmiechał:)
i jeszcze ta łączniczka Roma była spoko i ta Milena (ta dziewczyna w ciąży na Pawiaku), a z facetów, jak już tak wyliczamy, to brat Janka I brat Hani byli fajni :)
Ja również najbardziej lubiłam Janka! Mogli uśmiercić Bronka lub Michała ale nie mojego Janka! A co do tego ,że to spolier jakoś przeżyjecie :) Sama nie wiem czy będę oglądała 6 sezon skoro zabili moją ukochaną postać.
ahh pardon. Widząc ta opcje nie pomyslalam, ze ktos moze byc nie na bierząco. Bardzo przepraszam!
Też płakałam, a raczej wylam jak jaj bobr. Myślę, ze Lena na swój sposób przeżywała śmierć Janka. Zahartowana wojna psycha "pomogła".
Ciągle wyjąca "płaczka żydowska" ( ;) ) też byłaby wkurzająca. Płakała gdy go postrzelili, a na i po pogrzebie? Przecież nie wszyscy płaczą, czasem nie ma już sił...
Może i było dziwne, ale myślę, że Lena przez całą wojnę się wypłakała i żyła w strachu. Z każdym dniem towarzyszyła jej myśl, że może go stracić. Poza tym straciła przecież całą rodzinę. Niestety, to wojna!
Też dzisiaj obejrzałam ostatni odcinek 3 sezonu, ale na filmwebie ludzie komentują na bieżąco, co leci w tv, więc nie musiała oznaczać jako spoiler. Ale zawsze lepiej to zrobić, owszem :)
a płakaliście bardziej niż mały Jasio? :) Ja nie płakałam, bo to tylko serial. Tylko jak Zwonariewa podziurawili trochę mi się smutno zrobiło.
Własnie mi tez Zwonariewa na swój sposob lubiłam . A bardziej aktora który go grał Grześ Damięcki . Jest przystojny , ma piękne oczy a przy tym prawdziwy zbrodniarz NKWD !
Acg szkoda mi go jak Karola i Janka
Mnie Zwonariew wcale się nie podobał i w ogóle mi go nie żal.
Ten ostatni odcinek podobał mi się. Chociaż naciągany i mało realistyczny, to ciekawy. Oglądałam z zainteresowaniem.
Postać była negatywna, ale jak obsadzili w niej takie ciacho, to niestety nie mogłam jej nie lubić. No i bardziej żałuję jego śmierci niż Janka. Zwonariew naprawdę dużo wniósł do tego serialu, szkoda, że pojawił się na tak krótko. No i te oczy...
W V sezonie na pewno mniej niż Zwonariew. Tylko chodził po mieście z miną, jakby chciał komuś wp*rdolić. Nawet bym nie zauważyła, gdyby go nie było. O Zwonariewie raczej nie można tego powiedzieć, bo jego wątek był chyba najważniejszy w tej serii.
Jest najlepszy z czwórki cichociemnych, ale SPOILER...................................................... bardziej przeżyłam śmierć Antka, nie dość że przeżył piekło Palmirów (nie wyobrażam sobie stać nad dołem w jakimś lesie wiedząc że zaraz umrę), to jeszcze zabili go sowieci.