PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88929
7,5 13 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Dziwi mnie, ze po tym jak Tadeusz mial wystawionego Rainera i go nie sprzątnął, nikogo to nie zdziwiło? Niby taka duza akcja, usunięcie Rainera, a jak nie poszlo nikt sie nawet nie spytał dlaczego go nie ustrzelil? myslalam ze beda chociaz jakies pytania mu zadawali, a tu sprawy jakby nie bylo!

ocenił(a) serial na 9
monisia_tom

komendant mówił, że niby Tadeusz wystraszył się nadbiegających niemców i dlatego spudłował no ale marne to wytlumaczenie...wogóle jak dla mnie to była słabo przygotowana akcja i nikt nie chciał nawet jej rozpamiętywać...poza tym umówmy się ale Rainer nie mógł zginąć w tak łatwy sposób ;P

ocenił(a) serial na 8
piterek101522

Z taka bronia spudlowac-juz na kilometr to smierdzi. Powinni pokazac scene jak sie z tego tlumaczy- a nie od razu przeskoczyli do nastepnych problemow. Zgadzam sie ze Rainer nie mogl tak latwo zginac, ale nie podoba mi sie jak ta scene rozegrali, wyszlo nielogicznie

monisia_tom

Zgadzam się, że nikt się nie domyślał ani nawet nie spytał co i jak dramat. Spudłował z 1m? Proszę Was to jest śmieszne. Tak samo dziwi mnie fakt, kiedy pozostała trójka spotkała się z Bronkiem oraz jego ojcem dlaczego nikt nie zapytał jego skąd wiedział o egzekucji ojca? Ten wątek tego chłopca Adaś mu tak? To też nieporozumienie.