PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88776
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Nareszcie.

ocenił(a) serial na 7

Nareszcie dobry Polski serial.Jestem miło zaskoczony ,świetny klimat,dobra gra aktorska.Warto!

użytkownik usunięty
cureman

Mówiąc "nareszcie" chcesz powiedzieć, że zacząłeś oglądać niedawno? Bo jeśli tak to chcę Ci powiedzieć, że słyszałam iż pierwsze sezony są jeszcze lepsze :)

ja też okolo dwa tygodnie zaczęlam oglądac - wszystkie secony obejrzała;)) wciągające
żałuje że tak późno zaczelam - straciłam bezenne emocje, oczekiwanie na nastepny odcinek, dyskusje na FilmWebie na bieżąco ;)))
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7

Pisząc nareszcie chodzi mi ze od dawna nie było dobrego Polskiego serialu na poziomie .Jestem na 13 odcinku ,gdy była premiera w TVP nie było czasu aby ten serial śledzić w dniu premiery .Teraz oglądam na Ipli po 3 odc.dziennie.

ocenił(a) serial na 7
cureman

14 odcinek zaliczony i pierwszy duży minus-zmiana aktorki na gorsze ...szkoda.Zobaczymy co dalej.

użytkownik usunięty
cureman

Dalej będzie już tylko gorzej. Wandzia z każdym odcinkiem będzie miała bardziej cierpiętniczą minę.

ocenił(a) serial na 8
cureman

hehe, nie jesteś pierwszy i nie ostatni, który to zauważył... Wandzie mówimy zdecydowanie NIE :P
P.S. Mogli by ją ukatrupić ;)

ocenił(a) serial na 8
xaphon

No raczej Ciebie by mogli.
Wanda to zbyt piękna rola, by się jej ot tak pozbywać. :) Celinę to owszem. Ona jest wnerwiająca, taka niezdecydowana. Co z tego, że pomaga chłopakom skoro jest taka dziecinna? Wanda przynajmniej ma pięknie napisaną rolę, a od zadań jest bardziej Ruda. ;)