PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88746
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Niepostrzeżenie zakończył się drugi sezon jednego z najlepszych polskich seriali ostatnich lat. Prawdę mówiąc nie mogę doczekać się na dalsze losy ”Cichociemnych”. Serial łączy tematykę wojny i okupacji z dynamicznym kinem akcji w taki sposób, że czekam na kolejne odcinki z wypiekami na twarzy i oglądam je z walącym sercem. Może nie wszystko jest zgodne z historyczną prawdą ale nie zamierzam czepiać się szczegółów. Uważam, że serial jest rewelacyjny. 9/10

ocenił(a) serial na 2
galladorn

Kpisz? Przecież to jest niestrawny gniot, m jak mdłości w czasach II wojny światowej.

ocenił(a) serial na 8
galladorn

To Twoja opinia. Nie zadałeś sobie trudu żeby ją rozwinąć, więc nie zamierzam z Tobą polemizować.

ocenił(a) serial na 2
galladorn

Katastrofalny scenariusz, aż roi się od durnych, absurdalnych wręcz scen, bohaterowie to nie są żadni cichociemni, tylko banda niesubordynowanych gówniarzy. Tragiczna gra aktorska, beznadziejny montaż, nieznośne kolory (jaskrawe, jasne, wszystko czyste i sztuczne, jak w jakimś teatrze). Choćby w zestawieniu z serialami PRL o II wojnie światowej (pomijając specyfikę epoki-propaganda) pod względem aktorskim, dialogów, intrygi, CzH to jakaś parodia, badziew, mdła telenowela z wojną w tle. Tyle wystarczy, czy mam pisać dalej?

galladorn

serial naprawdę świetny, jak dla mnie najlepszy jaki oglądałam, czekam z niecierpliwością na III serię..

ocenił(a) serial na 8
elenkaa

Ja również czekam z niecierpliwością. Jeśli chodzi o opinię przedmówcy to mogę jedynie zgodzić się z faktem, że "Czas honoru" nie jest pozbawiony pewnej dozy naiwności. Szczególnie w postaci kreowanej przez Kubę Wesołowskiego. Ale to nieważne. Ja oglądając odczuwam emocje, nie analizując technicznych detali. I o to moim zdaniem chodzi.

ocenił(a) serial na 9
galladorn

Zgadzam się z galladornem w 100%, fenomenalny, pełen emocji ze świetną muzyka serial ;) Jak dla mnie 9/10

ocenił(a) serial na 10
rafaelo13

zgadzam się z Wami.
zwłaszcza druga seria trzymała mocno w napięciu :)