PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88839
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

przyznaję,że "na siłę" zaczęłam oglądać ten serial,ale zainteresował mnie od pierwszej chwili... uwielbiam ten serial. Chyba żaden inny nie dostarczył mi tylu emocji... wiele razy śmiałam się i płakałam. Wspaniały serial! Świetni aktorzy, przepiękna muzyka i ciekawy scenariusz!!! Zdecydowanie jest to serial godny polecenia!!!

jag0da

zgadzam się Tobą w 100 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;):):)

ocenił(a) serial na 3
Semix89

A wy zato jesteście żałosne.

ocenił(a) serial na 10
christinearron

a dlaczego żałosne? czy nie można wyrazić swojej opinii? przecież to moje zdanie i nie wydaje mi się,że jestem przez to żałosna...każdy lubi różne gatunki filmów,ja nie lubię s-f,ale nie obrażam przez to ludzi,nazywając ich żałosnymi...

jag0da

Zgadzam się. Jedyny polski serial w którym akcja trzyma w napięciu i czeka się w nerwach na kolejny odcinek. Poza tym umiemy robić tylko kryminały, komedie i opery mydlane. Zdjęcia do 3 serii już trwają. Pojawią się w niej m. in. Gruszka i Małaszyński (poza naszą stałą obsadą).

ocenił(a) serial na 10
Frank96

no właśnie widziałam zdjęcia z planu 3 serii,ale nie bardzo jestem zachwycona tym,że do obsady dołączył Małaszyński,jakoś za nim nie przepadam...ale to nie zmienia faktu,że czekam z niecierpliwością na 3 serię...

ocenił(a) serial na 10
jag0da

nie ty jedna : )

smallandalone

Czytałam że ma być jeszcze 4 część gdzie pokazana historia bohaterów po wojnie.

ocenił(a) serial na 10
Kolo_15

chociaż nie słyszałam jeszcze o tym,to sam pomysł wydaje mi się fantastyczny... czekam z niecierpliwością na więcej informacji o tym serialu... pozdrawiam :-)

ocenił(a) serial na 8
Kolo_15

Powiedzieli to sami twórcy serialu. Konkretniej ich "walka" z komunistami. Byłoby ciekawie. Ale pewnie byłaby to już ostatnia seria...