przyznaję,że "na siłę" zaczęłam oglądać ten serial,ale zainteresował mnie od pierwszej chwili... uwielbiam ten serial. Chyba żaden inny nie dostarczył mi tylu emocji... wiele razy śmiałam się i płakałam. Wspaniały serial! Świetni aktorzy, przepiękna muzyka i ciekawy scenariusz!!! Zdecydowanie jest to serial godny polecenia!!!
a dlaczego żałosne? czy nie można wyrazić swojej opinii? przecież to moje zdanie i nie wydaje mi się,że jestem przez to żałosna...każdy lubi różne gatunki filmów,ja nie lubię s-f,ale nie obrażam przez to ludzi,nazywając ich żałosnymi...
Zgadzam się. Jedyny polski serial w którym akcja trzyma w napięciu i czeka się w nerwach na kolejny odcinek. Poza tym umiemy robić tylko kryminały, komedie i opery mydlane. Zdjęcia do 3 serii już trwają. Pojawią się w niej m. in. Gruszka i Małaszyński (poza naszą stałą obsadą).
no właśnie widziałam zdjęcia z planu 3 serii,ale nie bardzo jestem zachwycona tym,że do obsady dołączył Małaszyński,jakoś za nim nie przepadam...ale to nie zmienia faktu,że czekam z niecierpliwością na 3 serię...
chociaż nie słyszałam jeszcze o tym,to sam pomysł wydaje mi się fantastyczny... czekam z niecierpliwością na więcej informacji o tym serialu... pozdrawiam :-)