PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88839
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Trochę mnie ten serial rozczarowuję. Widać, że jest on jednak robiony pod publikę, a nie do końca pokazuje, to, co powinien pokazać...czyli. Wiadomo, że zdarzały się wyjątki od reguły i niektórzy łamali ten regulamin w sprawie spotkań z rodziną itp. ale tutaj robi to każdy główny bohater i ten najbardziej doświadczony i ten mniej. Po drugie, jak Wieczorkowski miał zabić Bluszcza, bo tamten zabił by tego drugiego(przepraszam za to skomplikowane słownictwo ;])to tego nie zrobił pomimo, że w takiej sytuacji chyba uczyli go inaczej(i inaczej rozsądek mówi),,,konsekwencje były oczywiste. Dramaturgia to ma być czy co? Tak jak z tym dzieckiem i pistoletem...

I zdjęcia w mieszkaniu Ostaszewskiej...niektóre robione tak, że to mieszkanie jest pod kontem i trzeba normalnie przechylać głowe? Zauważył to ktoś, jeżeli w ogóle zrozumiał o co mi chodzi?

Ponik_Kolny

Za mało mi realizmu w tym serialu.Czegos mi brakuje po prostu :D.Mam nadzieje że akcja bardziej sie rozkreci bo na razie serial jest nudnawy.Akcja za długo sie ciagnie za duzo niepotrzebnych watków.