Jesienią będzie nowa seria czasu honoru. Mają zagrać nowi aktorzy:
1) Karolina Gruszka jako niemiecka piosenkarka;
2) Robert Kozyra jako gubernator Warszawy;
3) Mateusz Janicki jako brat Janka;
4) Paweł Małaszyński jako Tadeusz - niemiecki agent, oficer Abwehry. Uda mu się oszukać "cichociemnych", będą go uważać za jednego z nich.
Miałam nadzieję, że Wandę Ryszkowską w trzeciej serii będzie znowu grała Maja Ostaszewska (1. seria) ale niestety będzie Magdalena Różdżka... Niestety, bo uważam, że Maja bardziej nadaje się do tej roli - a jak Wy myślicie?:)
A ja bym zadał pytanie czemu Maja nie zagra wkurzyła się na ekipę za dużo chce czy jak?...
znowu Małaszyński?? Niech se pogra w "Ciacho 2" albo w reklamie Kredyt
Banku ale nie w jednym z najlepszych polskich seriali...;/ aktorzyna jeden
Po "Tajemnicy twierdzy szyfrów" powinien się poważnie zastanowić nad swoim udziałem w tego typu produkcjach... Żeby tylko nie spieprzył serialu, błagam. Może jak chłopcy odkryją, że jest zdrajcą to Bronek go kropnie?;) Zobaczymy jak sobie poradzi...
jest w ciąży. W domu żartujemy, że jak w 1 odcinku 2 serii Wanda rzekła, że chciała by mieć dziecko do by Ostaszewska wróciła, bo wtedy będzie w sam raz :)
Uwielbiam ten serial : ) ! Normalnie nie mogę się doczekać września (ha głupia) : D
MI osobiście też bardziej pasuje Ostaszewska ma taką urodę przedwojennej aktorki , `to coś` z tamtych czasów : ) Magda R. jest taka bardziej `nowoczesna`(o urodę bardziej mi chodzi) , ale no daje radę : D
Wydaje mi się , że już nie chcieli tak kombinować , że zmieniają Wandę co serię : )
Pozdrawiam ; )
Kocham ten film... gdyby nie leciał podczas tańca z gwiazdami, to by miał 100 razy lepszą oglądalność. ci co nie znają, po prostu tracą :( Najlepszy polski serial.. Został zresztą wyróżniony w Ameryce w kategorii AKCJA. ;) Dziwie się, że ludzie wolą M jak Miłość, czy Maćka z Klanu.. W każdym odcinku prawie płaczę :( A piosenka czołówki.. <333 Którą postać najbardziej lubicie? Bo ja Władka <3333 <333 Wzruszająca i smutna rzeczywistość. Ponoć na ślub janka i leny wpadnie gestapo.. i zatrzyma wszystkich ;( cały obstawiony kościół.. ;(
Wrrr. Chciałabym, żeby więcej ludzi wiedziało o yym serialu ;/
Czy to info o Kozyrze jest w 100% pewne? Czy ktoś może widział jakieś zdjęcia z planu potwierdzające jego udział w serialu? I czy są znane jakieś bliższe informacje na temat jego roli: duża, mała, ile go będzie?
Candy filmweb weź się tak nie podniecaj. Lepiej sobie pooglądaj Zbuntowanych na TV 4 to bardziej na twoim poziomie.
Jeżeli to TEN Kozyra, to ryknę śmiechem jak go zobaczę. Reszta nazwisk w porządku:
Małaszyński - bardzo trafny wybór, negatywne role najlepiej mu wychodzą
Gruszka - zawaliła Twierdzę Szyfrów, ale wybaczam jej, główną rolę w zniszczeniu tego serialu odegrał pan scenarzysta we współpracy z panem reżyserem
Janicki - nie znam, chętnie poznam (choć jego filmografia nie jest specjalnie imponująca)
Oj, żeby ktoś nie ryknął śmiechem na wasz widok;)
Kozyra wprost IDEALNIE pasuje na rolę Niemca - skurwysyna - bo on właśnie tak wygląda (poza tym ostatnio dostał rolę w jakimś serialu Polsatu i podobno dobrze sobie poradził).
I ponawiam pytanie: ktoś widział jakieś zdjęcia?
Jak dla mnie zrobili błąd, że napisali, że Małaszyński jest niemieckim agentem. Jak byśmy tego nie wiedzieli, moim zdaniem byłoby ciekawiej. :D