Telewizyjnie bo tylko tak możemy zobaczyć serialowe odcinki w wersji PL,
no chyba ze ktoś postarał się o download np. ze stronek chomikuj, czy Darkwarez.
Serial kończy się jedynie na TVN7 w piątek - marca, i na jego miejsce wchodzi
inny serial.
Ostatni odcinek :
http://www.tvn7.pl/epg/currentChannel
Co innego :
http://www.tvn7.pl/epg/currentChannel
" Teresa " :(
Jednakże nikt z nas, fanów, widzów, czy fanatyków bohaterów, nie zakończy przygody z końcem emisji programu.
Można też ściągać sezony, oglądać online, ale nie można się poddać, bo TVN7
kończy z AGUILA ROJA, może za drastycznie to napisałem, przestaje go puszczać.
Dostępne są też emisje w innych krajach, jeżeli ktoś ma odbiorniki satelitarne, dekodery (Polsat Cyfrowy, N),
można zobaczyć serial
a dokładniej tutaj jest tabela państw w której są emisje Orła :
http://es.wikipedia.org/wiki/%C3%81guila_roja
więc jest szansa :)
Ja nie zmieniam nastawienia co do Orła, bo go uwielbiam, serial i film,
mam już go we własnej kolekcji, i nie odpuszczę.
I nigdy nie rezygnujmy z naszego forum na FW :)
A wy co zamierzacie zrobić, by nadal być na bieżąco z Aguila Roja ?
Ja oglądam od pierwszego sezonu bo zaczęlam oglądać od 3. :( . Miejmy nadzieję, że 5 seria będzie emitowana w TVN7 , filmu jeszce nie oglądałam ale obejrzę. Wszystkie odc. z lektorem po polsku są na exsite : )
5 sezon w trakcie prac, no i podpisuję pod post, by mieć nadzieję na emisję w Polsce, musimy na to liczyć.
Polecam ci film, bo jest równie świetny co serial.
A o Existe - wiem, i polecam tym, którzy nie oglądali jeszcze serialu, lub niepełnych odcinków.
Pozdrawiam :)
A właśnie co się wydarzyło dzisiaj w odcinku? Oglądałam tylko od tego kiedy Satur odszedł z domu Gonzala ... Oby nie na zawsze :(
Satur jak to zwykle - dostaje głupawki, ale wróci :)
jest za bardzo zżyty z panem, i Alonso :)
Właśnie - orzeł nie mógłby sobie poradzić bez niego, przecież to najlepszy giermek :)
Film jest też na ekino. Fakt że z napisami ale nie trzeba się rejestrować jak na existe.
Dokładnie, tutaj od razu można pooglądać odcinki bez możliwości logowania się :)
Dzięki i polecam innym :)
Ja tydzień temu znalazłam stronę na której były wszystkie odcinki... Niestety chyba ją wczoraj zamknęli :(
teraz jak na nią weszłam to widzę że jest odblokowana. Musieli mieć problemy z serwerem. Chociarz jak weszłam dzisiaj rano to nie można było wejść...
Że film jest na ekino wiedziałam, ale o odinkach nie. I po co się męczyłam z kodem z obrazka na exsite?
Chociaz na ekino jest limit : /
Ale to nie problem. Wystarczy załadować cały film i wyłączyć neta. Wtedy można spokojnie oglądać film bez limitu ;-)
Dobry pomysł, kurczę nawet o tym nie pomyślałem, a kiedyś tak robiłem, dzięki :)
Jest za co, nie dałbym rady, bez takiego pomysłu, a znowu zobaczyć od początku odcinki to frajda :)
Ja znalazłam jakieś dwa tygodnie temu stronkę z odcinkami... niestety wczoraj ją chyba zmkneli :(
Z pewnością wróci. A przecież mógł wziąć (uzgodnić z księciem) pracę, taką, że siedziałby w domu i coś robił :P
Na exsite jest świetny hosting - putl^ocker i tam ani limitów i szybko bufor się ładuje.
Z pewnością wróci. A przecież mógł wziąć (uzgodnić z księciem) pracę, taką, że siedziałby w domu i coś robił :P
Na exsite jest świetny hosting - putl^ocker i tam ani limitów i szybko bufor się ładuje.
Ej no ale właśnie może napiszmy jakąś internetową petycję o przywrócenie Czerwonego Orła na ekrany. Może być o innej porze ale żeby był. Ja umrę jak nie będę mogła go oglądać. Kto umie robić petycje niech zrobi. A wszyscy polscy fani podpiszemy się i wyślemy do stacji tvn7. Umie ktoś proszę. A jak nie to proszę podajcie jakąś stronkę z odcinkami z napisami albo lektorem, gdzie będą wyświetlane wszystkie po kolei odcinki 4 sezonu. Proszę bo ja i moja koleżanka umrzemy bez Czerwonego Orła!!! :D Proszęęęę :) Jak oni mogą zamienić Orła na takie badziewie Teresa pffff... :( Żądamy przywrócenia Orła. Orzeł najlepszy <3
Jezu... daruj.... ileż my mamy osób? 400 dało ocenę. A do petycji ile trzeba? 10 tysięcy? To nie realne. I tak przywrócą, oni sprawdzą oglądalność, a przy Orle jest zapewne świetna i wrócą. Zresztą, łatwiej będzie znaleźć kogoś do robienia napisów. Najlepiej, tak jak mówisz zrobić petycje, tyle że do niej będzie potrzebne około 500 osób - może mniej, ale to się ściągnie z innych seriali :D. O co mi chodzi? Otóż można by napisać do Hatak czy komuś tam :D (wiem, że Hiszpański umie tłumaczyć taki jeden z forum galacticfootbal (ach, te czasy dzieciństwa:D - tak, oglądałem :D po Hiszpańsku z napisami) i, żeby nagrywali obraz z rtve (bo tam na 100% będzie) i z napisami wstawiali online i do pobrania ; )
Myśle że jak piąta seria będzie lecieć po hiszpańsku to wrócą do tematu i puszczą 4 sezon dla przypomnienia.
Nigdy nic nie wiadomo... nie ma co się martwić na zapas... najwyżej w czasie wakacji możemy pobrać przyspieszony kurs hiszpańskiego :P
a wie ktoś co to za serial "Teresa" ? Oby nie byo to coś w stylu " mój grzech" itp.
Wpisz " exsite czerwony orzeł" i tam sa wszystkie seria i z 4 też dodaja chyba odciki :) . Bardzo fajna sttronka :D
http://www.filmweb.pl/serial/Teresa-2010-583230
Pewnie coś w stylu Nie igraj z aniołem ;|
Teraz dobry serial to ze świecą szukać ... Chociaż co prawda jestem "nastolatką" :p to mam dość seriali disneyowskich i telenowel "moda na sukces" itp. Jeden sę fajny trafił i co?! :(
Ja też jestem nastolatką. Mam nadzieję że prędko wejdzie 5 sezon. A propos: Na yt jest jego zwiastun czy ktoś mógłby go przetłumaczyć... Bardzo proszę <maślane oczka>
ja też jestem nastolatką (choć już niestety ostatni rok :P ) i powiem szczerze zaczęły mnie wciągać te hiszpańskie produkcje historyczne (może też dlatego, że na maturze będę mierzyć się z historią ;) ) i czekam aż rtve zacznie emisję innej telenoweli ISABEL. Myślałam, że wskoczy za Aguilę, ale cisza :(
A co po Aguili? Do maja żyję nauką, a potem muszę obejrzeć AR La Pelicula ( bo wstyd się przyznać, ale jeszcze nie obejrzałam :P ), nauka hiszpańskiego i oglądanie Orła :)
Ja też jeszce nie obejrzałam :p.
I ja za to dopiero od niedawna jestem nastolatką :P
Ok, idę oglądać :D
Jeśli chcecie znaleźć ten zwiastun to wpiszcie: aguila roja quinta temporada i będzie.
Czuję w kościach (hahaha :D) , że 5 sezon będzie prędzej niż nam się wydaje :D Liczę i obstawiam na to że we wrześniu znów Orzeł trafi do naszych odbiorników ;) No bo popatrzmy... tak jak pisałem wcześniej, sezon 4 był kręcony na przełomie 2011/2012 a już w lutym trafił do nas ;) Znacie jakiś inny serial który by w takim tempie pojawił się u nas w Polsce ? Ja nie :D. Sezon 5 jest w trakcie prac i nie jest to dopiero początek. Parę odcinków już jest. Tak więc........... Coś czuję, że piąta odsłona AR nadchodzi wielkimi krokami ;)
Ja to czuję już wszędzie, 5 sezon może już czeka na emisję w Polsce :)
wiem że są już 7 odcinków, i oficjalnie w Polsce miejsce emisji nie jest ustalone (normalka),
wiem na pewno że bez 5 się nie obejdzie, a tu już 4 sezon się kończy :)
Czekamy z niecierpliwością :)
A co do pokroju Aguila Roja polecam :
" Serrallonga "
http://www.filmweb.pl/serial/Serrallonga-2008-454140
2 odcinki, mało, ale film wymiata i jest naprawdę blisko akcji Orła :)