wcześniej patrzyłem na to przypadkiem, teraz nawet chętnie przełączam, Fajny klimat, fajna
pora, około 15.00 na tvn 7 . Pokazane życie, układy, intrygi, miłość, hierarchia ...luz.
No i co z tego, ze powtarzają? To już nie można podyskutować o wcześniejszych wątkach? A na temat 4 sezonu też piszemy, tylko trzeba się uważniej rozejrzeć po całym forum, a nie tylko biadolić.
Ja czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki sezonu 3 i 4, bo z tego co udało mi się odszukać w internecie wnioskuję, że będzie bardzo ciekawie :D
A co do Lucrecii...liczę na to, że w przeciwieństwie do Scarlett i Retha, będzie razem z Hernanem (chociaż zapewne to jedynie marzenia ściętej głowy xD).
Powtarzam tak jak inni, Serial się doczeka końca to kwestia czasu, jak lubisz Czerwonego Orła, lub lubisz to chociaż oglądać, to się doczekasz, jak nie to twoja sprawa.
Wcześniej puścili do 4 sezonu 2 odcinka bo tyle mieli w kontrakcie (TVN7), jest to w regulaminie umowy o żródłach z zagranicy do Polski.
Teraz dla porządku i wygody,no i z tego że portal ma forum, na życzenie użytkowników i innych odbiorców puszczają serial od początku do końca, TERAZ DO KOŃCA.
Super sprawa, dlaczego jest niejasność ?
Oglądamy serial - obecnie trwa 2 sezon po południu 7 odcinek, więc do końca jest jakieś do 7 tygodni.
Więcej entuzjazmu, wiary w ludzi, i tego co piszą źródła, a jak nie pisze tam gdzie szukasz, licz na pomoc i radę ludzi na FW.
Lexus i Lane najlepiej doradzają, ręczę za to :)
Pozdrawiam :)