zenada...............................................
a moze napiszesz coś wiecej na ten temat,bo narazie nic mądrego nie wymyśliłeś
Moze i faktycznie jest w tym troche zenady bo film pokazuje jak walczylismy ramie w ramie i to z usmiechami na twarzach z Armia Czerwona ktora w rzeczywistosci nas wykorzystywala. A wiadomo przeciez ze w latach 60-dziesiatych nie wolno bylo nakrecic jak to na pprawde bylo.Ciekaw tez jestem co tez czuc musieli aktorzy ktorzy wczasie wojny zyli i patrzyli jak nas Sowieci od wschodu atakuja a potem jeszcze w telewizji udawac ze Armia Czerwona to wielcy przyjaciele itd. Ale Pancernych jako film oglada sie zajebiscie i mimo tych zaklaman skala do dziesieciu jest duzo za duzo mala. Po prostu film jest zajebisty
A może jakiś bardziej rozwinięty komentarz dodasz?? Czy może nie za bardzo wiesz co napisać, z reguły tak jest jak człowiek nie ogląda tylko opiniuje według tego co przeczytał w gazecie lub usłyszał w telewizji opinie krytyków co to też nic nigdy w życiu konkretnego nie osiągnęło i dlatego krytykuje.
Pod jakim względem żenada?? Bo pokazuje, że walczyliśmy razem z Rosjanami? A może ukazanie wojny ci się nie podoba?? Daj jakieś konstruktywne komentarze albo daj sobie spokój pseudo kinomaniaku. Wyjdź spoza ram ograniczeń brzmiących w każdym temacie melodią tekstu "jak na swój gatunek". Pisząc takie rzeczy nie jesteś wcale oryginalny tak jak ci się wydaje.
jak na swój gatunek? pisać tu o gatunku to chyba przesada. bo ogolnie serial był tworzony jako propagandowy jesli sie nie mylę, jak ktos wspomnial walka ramie w ramie itd. Natomiast jesli można się wypowiedzieć to jk dla mnie jest to bardzo fajny serial przygodowy bez wyciągania jakichkolwiek podtekstów ze to tak nie było itp. i dam 8/10 - tylko 8 bo nie podobal mi sie sposob usmiercenia Olgierda
Jak na swój gatunek ... W każdym wątku na forum, w jakim zabierasz głos twoja wypowiedź ogranicza się do jednego zdania. To twój sposób na zaistnienie, potwierdzenie że żyjesz ? Jak na twój gatunek daje ci 1 !!! ... max