taaak, zaczęłam oglądać od 2 sezonu, poniewaz koleżanka mi poleciła ten serial, widac jest za dużo scen od +18. Ale ja nie oprę się jednej osobie Ercowi, ma taką mroczną strone, że nie mogę z nim, kocham go po prostu.
o taak, Eric ma to ' coś' w sobie. Scen od +18 w późniejszych sezonach jest już mniej, a twórcy serialu skupiają się na fabule.
Skoro urzekł Cię ten serial bardzo polecam przeczytanie książek, są po prostu obłędne!!!! SPOILER -> doczekamy się w nich w końcu związku Erica i Sooki, to dopiero ekstra! W KOŃCU!!! osobiście po obejrzeniu 3 sezonu, czytanie książki zaczęłam od 4 części, żeby kontynuować bez powtarzania tego co było już pokazane w serialu.
Owszem książka i serial troszeczkę są inne, ale dużo się powtarza. A więc pozostaje mi czekać ze ze niecierpliwością do maja na książkę i do czerwca na kolejny sezon ;-) (oby 4 sezon bardzo pokrywał się z książką ;-P)
Ja też bardzo uwielbiam Erica :*:* xD A książek nie czytałam... A tak w ogóle to ile jest tomów książek?
o ile się dobrze orientuję to 10 tomów ;-) serial skończył się na 3 tomie, także trochę do przeczytania jest, ale na pewno nie będziecie żałować ;-) oprócz tych tomów autorka wydała również uzupełnienia książek, można sobie doczytać ,to i owo ;-)