PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74705
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

skiepścił się. to już nie jest to same true blood co na samym początku sezonu. i to co w książce, trochę smutno bo się miło oglądało.

ocenił(a) serial na 10
cherryboomb

Też uważam, że serial się zmienił na gorsze. Lubiłam pierwsze sezony. Ale ten sezon 5 to porażka.

ocenił(a) serial na 10
cherryboomb

5 na pewno różni się od innych , ale nie wydaje mi się że jest gorszy . Zakończenie ciekawe i można ciekawie rozwinąć , jakaś wojna między ludźmi a wampirami czy coś . A wracając do tematu to denności pierwszego sezonu żadne nie przebije

Matt142

no pierwszy sezon nie był zbyt fascynujący, no ale to w sumie taka amplituda, raz na dole raz do góry.
ale ten 5 sezon to jest serio porażka.. nie dość, że wyszedł późno, to w dodatku nie umiałam złapać wątków z poprzednich sezonów.

ocenił(a) serial na 10
cherryboomb

Nie wiem , może jakoś to będzie . I tak będe oglądać następny ;p

Matt142

ja pooglądałam pare odcinków i podziękowałam.

ocenił(a) serial na 10
cherryboomb

Ja dopiero niedawno zaczęłam oglądać True Blood i nie miałam żadnej przerwy między sezonami, więc nie odczuwałam tej przerwy pomiędzy 4, a 5 sezonem. Ale niestety 5 sezon całkiem różni się od poprzednich sezonów. Szkoda serial był naprawdę fajny. Ciekawe co wymyślą w 6 sezonie. Mam nadzieję, że powrócą do korzeni tego serialu

Pamela16

no ja zaczęłam oglądać w 2009, rok po wydaniu pierwszego sezonu, na wakacjach, więc mialam 2 pod nosem, no i później oglądałam systematycznie, skończył się 4 sezon i na 5 czekałam 9 miesięcy.. to sorry.. beznadzieja.

ocenił(a) serial na 6
cherryboomb

Co racja to racja.

ocenił(a) serial na 3
cherryboomb

Pierwszy sezon był na solidne 8/10, drugi na 7/10, ale dalej to już totalny lot w przepaść, gdzie ostatni sezon to po prostu kpina i żenada, co z resztą przyczyniło się do uśrednienia mojej średniej do 4/10. Powinni już dać sobie spokój z produkowania dalszych odcinków, bo w tym przypadku już z gó*wna czekolada nie wyjdzie.

era

co prawda, to prawda.