PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74707
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

W sieci pojawił się torrent do 2giego odcinka, czy to jakiś fake bo przeciez jeszcze nie wyszedl ponoc..?

ocenił(a) serial na 9
BenQ

2 odcinek juz wyszedl :) dzieje sie oj dzieje ;D

ocenił(a) serial na 7
BenQ

założone są juz przynajmniej 4 takie tematy przeglądajcie forum bo robi się bałagan

KatVonR

Lepiej uważaj... Tutaj za zwracanie ludziom uwagi, gdy zakładają po raz kolejny ten sam temat, można dostać niezły opieprz...

BenQ

ja ogladam na iitv cos tam drugi odcinek. byl dodany razem z pierwszym. a co do niego wlasnie to Ericowi sie chyba niezle poprzestawia, mam nadzieje ze nie zapomni wszystkiego. Moze podpowiedza co nieco Ci co czytali ksiazki ???

malinka_20

W książce był całkowity reset ;)

ocenił(a) serial na 10
pkjm

ja czytałam ksi.książkę i jeżeli ktoś też czytał to najlepsza część zaczyna się na stronie 171. Więc kto nie czytał po pędem do empika żeby przeczytać te dziesięć najlepszych stron z całej książki. A kogo interesuje konflikt z czarownicami niech przeczyta całą;-)

misiag

no ja zaczelam czytac ksiazke ale niektore rozdzialy to jak flaki w oleju wiec sobie darowalam.serial jest swietny ale zwyczajnie mi sie nie chce czytac. chociaz jak Eric ma sie tak zmienic to moze sie skusze. mam nadzieje ze przez to nie zawieje nuda bo On jest zdecydowanie moim faworytem :D

ocenił(a) serial na 7
malinka_20

Ja swego czasu ściągnełam ebooka, wstukałam "Eric" w okienku szukaj i voila, wszystkie fragmenty godne uwagi podkreslone. ;) Całej książki rzeczywiście mi się nie chcialo czytac od deski do deski.