Od samego początku byłam zauroczona postacią Erica, jak i samym aktorem , ale kiedy zobaczyłam Alcida ... - przykro mi- Eric się do niego nie umywa ;p
Proszę drogie Panie nie gniewajcie się na mnie :))
Pozdrawiam wszystkie fanki Erica i Alcida :*
Ja też się zauroczyłam postacią Alcida ! To taki lojalny chłopiec ,który musi spłacić długi ojca u złego wampira bo jest doby i w ogóle.;)
Ale w moim rankingu on Erica nie przebije! ;)) Jednak zły wampirek ma to 'coś' ;D Dzięki za pozdrowienia! Ja również pozdrawiam!
W TB jest sporo niezłych kąsków. Eric, Alcide, Jason, Bill też niczego sobie (chociaż w 3 sezonie nie wygląda powalająco). Ale oczywiście wygrywa Eric! ;p
Bo Eric to taki 'Bad Boy' ;P Nie wiem dlaczego ci źli chłopcy są tak pociągający XD Alcide jest świetny i meeega przystojny, ale Eric jednak.... (no wiecie o co mi chodzi XD). To tak jak np. w 'Pamiętnikach...': to Stefan jest takim uroczym facetem, w którym każda kobieta powinna się zakochać, ale jednak każda by wybrała Damona, bo będąc taki zły jest tak cholernie seksowny ;P
Ech... ci nadprzyrodzeni tylko mącą w naszych biednych głowach ;)
Alcidek to ptysiowy chłopina, ale dla mnie to on Northmanowego smaczku ni ma, niestetyXD
Tak, tak ja też wybieram Eric'a:) Nie mogę doczekać się by zobaczyć 4 sezon i przekonać się jak bardzo będzie podobny do książki. Mam nadzieję, że za wiele nie odbiegną od wersji pierwotnej. Sookie otwórz oczy!
Alcide jest absolutnie uroczy, ale jednak wybieram Erica. Chyba mam słabość do złych chłopców.
Zdecydowanie Eric :) za ten skandynawski chłód :)
Alcide jest słodki :) Jednak pamiętam go jeszcze z "How i met..." i tamtą rolą traci u mnie punkty za seksowność ;)