PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74707
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Od samego początku byłam zauroczona postacią Erica, jak i samym aktorem , ale kiedy zobaczyłam Alcida ... - przykro mi- Eric się do niego nie umywa ;p

Proszę drogie Panie nie gniewajcie się na mnie :))

Pozdrawiam wszystkie fanki Erica i Alcida :*

ocenił(a) serial na 9
mandaryna

Ja też się zauroczyłam postacią Alcida ! To taki lojalny chłopiec ,który musi spłacić długi ojca u złego wampira bo jest doby i w ogóle.;)
Ale w moim rankingu on Erica nie przebije! ;)) Jednak zły wampirek ma to 'coś' ;D Dzięki za pozdrowienia! Ja również pozdrawiam!

mandaryna

W TB jest sporo niezłych kąsków. Eric, Alcide, Jason, Bill też niczego sobie (chociaż w 3 sezonie nie wygląda powalająco). Ale oczywiście wygrywa Eric! ;p

ocenił(a) serial na 7
pkjm

Bo Eric to taki 'Bad Boy' ;P Nie wiem dlaczego ci źli chłopcy są tak pociągający XD Alcide jest świetny i meeega przystojny, ale Eric jednak.... (no wiecie o co mi chodzi XD). To tak jak np. w 'Pamiętnikach...': to Stefan jest takim uroczym facetem, w którym każda kobieta powinna się zakochać, ale jednak każda by wybrała Damona, bo będąc taki zły jest tak cholernie seksowny ;P
Ech... ci nadprzyrodzeni tylko mącą w naszych biednych głowach ;)

ocenił(a) serial na 6
Bittersweet88

Alcidek to ptysiowy chłopina, ale dla mnie to on Northmanowego smaczku ni ma, niestetyXD

ocenił(a) serial na 9
WhiteDemon

Team Eric :D, żaden pisiak mu nie może podskoczyć ^^ o! haha

ocenił(a) serial na 7
mandaryna

Tak, tak ja też wybieram Eric'a:) Nie mogę doczekać się by zobaczyć 4 sezon i przekonać się jak bardzo będzie podobny do książki. Mam nadzieję, że za wiele nie odbiegną od wersji pierwotnej. Sookie otwórz oczy!

mandaryna

Alcide to taki typ dobrego koleżki. A Sookie zdaje się lubi być zdominowana:P

ocenił(a) serial na 10
Suzarro

Alcide jest absolutnie uroczy, ale jednak wybieram Erica. Chyba mam słabość do złych chłopców.

ocenił(a) serial na 8
mandaryna

Zdecydowanie Eric :) za ten skandynawski chłód :)
Alcide jest słodki :) Jednak pamiętam go jeszcze z "How i met..." i tamtą rolą traci u mnie punkty za seksowność ;)

KiniaMaluda

Alcide w HIMYM? Oglądam ten serial, ale za cholerę nie mogę sobie go stamtąd przypomnieć... Pamiętasz, który to był epizod?