PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Co mi sie podoba

ocenił(a) serial na 10

Wiecie co mi sie bardzo podoba w tym serialu? Że wszyscy są tacy... normalni. Mówiąc normalni mam na mysli to, że nie wszyscy są cukierkowo piękni i obrzydliwie bogaci. To mnie denerwuje w wielu filmach i serialach. To jest strasznie nienaturalnie, ze wszyscy bohaterowie mają the best ciuchy, furę kasy i wszyscy są idealnie piekni. Tu nie ma czegos takiego i za to big plus! :D a wy co o tym sądzicie? :)

ocenił(a) serial na 7
Aksnilgam

Ja uważam, że ten serial taki ma po prostu być. Wiele jest seriali z przeciętnymi ludźmi lub biednymi ;) A są i takie w których celowo główne postacie są obrzydliwie bogate :P Jedynie w polskich "tasiemcach" bezrobotni potrafią bez problemu utrzymać siebie mając na głowie rachunki :P Nie znam zagranicznych seriali w których byłyby takie niedociągnięcia... Zamożność jest zawsze ustalona ;)
Co do urody... jak dla mnie nie ma to znaczenia bo i tak wszystko zależy od charakteryzacji (make-up, fryzura)... Zwykle są "ładni" bo i ludzie w życiu starają się być "ładni" :P Poza tym nie uważam, żeby aktorzy TB byli inni od reszty aktorów ;) Nie są przecież brzydcy ani zaniedbani... A w ogóle podobno wiele osób uważa Erica za ciacho

ocenił(a) serial na 10
Martusia_18

Co do ładności to owszem zgodzę się i nie myślę, że sa zaniedbani :) Są po prostu normalni a nie jacyś no powiedzmy jak w 90210 ;) I tak... Eric to ciacho xD

ocenił(a) serial na 7
Aksnilgam

A mnie zawsze dziwiło czemu do 90210 wzięli nieatrakcyjnych aktorów ;P Moim zdaniem są marni tylko, że bogaci i dlatego też mocno wystrojeni ;)