PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74707
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Wlasnie skonczylem ogladac 5 odcinek i nadal nic. Nudza ciagle gadaja, akcji 0, tempo zerowe, emocji brak, bedzie tu cos ciekawszego czy sobie moge odpuscic ogladanie tego serialu i wstawic mu 1. Bedzie tu jakis pogromca obronca przed ktorymi te wampy beda czuly respekt w stylu Blade - nie doslownie ??

ocenił(a) serial na 7
Ext_3

Hm, to raczej nie ten typ opowieści o wampirach. Wampiry są pełnoprawnymi bohaterami serialu na równo z ludźmi. Są mniejszością społeczną walczącą o swoje prawa. Nie, nie ma tu jakiegoś superbohatera chroniącego ludność przed nimi, bo nie o to chodzi.
W czwartym sezonie pojawia się co prawda czarny charakter, który może zagrozić ich istnieniu, masowo.

Ext_3

Pierwszy sezon nie jest zachwycający, ale warto przebrnąć, bo będzie lepiej :D

ocenił(a) serial na 6
katia2424

fakt 1 sezon, był na 6/10 ale już 2 na 8/10

ocenił(a) serial na 8
katia2424

Będzie lepiej? Na pewno nie w 3 i 4 sezonie. Jak komuś się pierwszy nie podoba(ł) to niech nawet się nie zabiera dalej.

użytkownik usunięty
Ext_3

Jest słabo niestety. Pierwszy odcinek 4 sezonu mnie zachwycił, teraz już nawet mi się nie chce ogladać, wszystko zmierza w strone jakiejś koszmarnej wenezueli dla nastolatek....

ocenił(a) serial na 7
Ext_3

powiem tak - 2 sezon lepszy od pierwszego, trzeci lepszy od drugiego no a 4 chyba bedzie najlepszy bo siue robi mega ciekawie D:D nie rezygnuj - serio wartooo!

użytkownik usunięty
Ext_3

Mnie też ciężko było przebrnąć przez 1 sezon;irytowało mnie chyba wszystko począwszy od bohaterów a skończywszy na ciągnącej się akcji.Jedynie plenery mi się podobały i i charakteryzacja Bon Temps na typowe prowincjonalne miasteczko.Ale jakoś dotrwałam do drugiego sezonu a później to mnie wciągnęło na maxa i potrafiłam cały dzień przed kompem spędzić.Także trochę cierpliwości,bo na prawdę warto:D

ocenił(a) serial na 7
Ext_3

Obejrzałam kilka odcinków sezonu 1... teraz oglądam na bieżąco 4 sezon... nie najgorszy... ale oglądam tylko dla zabicia nudy ;p ogólnie mam takie odczucia jak Ty... czekam na wrzesień i nowe odcinki TVD bo moim zdaniem tam w 10 minut dzieje się więcej niż tutaj w 60 minut odcinka.... w 7 odcinkach czwartego sezonu spodobały mi się tylko jakieś 4 pojedyncze akcje (nie wątki, bo wątki ciągną się ciągle te same bez zmian)

Ext_3

cierpliwości.
ja ledwo obejrzałam 1 sezon, strasznie mnie nudził, chyba do 4 sezonu doszłam tylko dzięki uparciu :D
z sezonu na sezon robi się coraz ciekawiej.

jogowafel

zaraz koncze 1 sezon jest lepiej ale nadal chce mi sie spac

użytkownik usunięty
Ext_3

Nie śpij bo Cię okradną:)
2 jest lepszy.3 za jebisty. Ja też tak mówiłam i wcale nie żałuję:D