Jak myślicie czy w 5 sezonie będzie kontynuowany wątek z Crystal? Moim zdaniem zbyt szybko i nagle to ucichło. Jest jeszcze wiele rzeczy do wyjaśnienia jeśli chodzi o tą całą zgraję. Wątpię żeby ten cały od niej chłopak tak łatwo odpuścił Jasonowi.
Ten cały chłopak nie żyje :) Jason go zabił, więc raczej da mu spokój. Ale pewnie jeszcze się pojawi Crystal, gdy Jason będzie się przemieniał, o ile w końcu się przemieni.
Czemu nie? Moim zdaniem ten wątek był dość udany. raina_1240 Jason zabił chyba tego całego Timbo a nie chłopaka Crystal.
Crystal miała dziwny sposób na okazywanie uczuć, była fałszywa albo sama już nie wiedziała czego chce... a poza tym nie jestem wielbicielką panterołaków.
Wydaje mi się,że jednak zabił chłopaka Crystal, a nie Timbo :) W ogóle tutaj panterołaki były przedstawione wyjątkowo dziko... chyba najgorzej ze wszystkich Zmiennych.
I myślę, ze wątek będzie jednak kontynuowany, o ile scenarzyści nie zdecydują się zupełnie odstąpić od książek Harris Charlaine ;)
Z ciekawości aż sprawdziłam i przewinęłam 4 odcinek i jednak Jason zabił Feltona ;) A tak swoją drogą to ciekawe jest to, że w tym serialu co chwilę ktoś ginie, ktoś kogoś morduje a jednak nikt nie ponosi żadnych konsekwencji. W szczególności moralnych i mam na myśli ludzi a nie wampiry ;)