PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74707
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Dziecko Arlene nie zostało spłodzone wtedy jak byli opętani?

ocenił(a) serial na 7
Marko81

nie dziecko jest Arlene i Renee

ocenił(a) serial na 7
KatVonR

Drobna poprawka - René, Renée to imię żeńskie. ;)

ocenił(a) serial na 7
milkaway

Dzięki wszystkie poprawki mile widziane ;)

użytkownik usunięty
Marko81

opętani byli w drugim sezonie przez bachantke a Rene był w pierwszym sezonie

ocenił(a) serial na 5
Marko81

Też to była moja pierwsza myśl, gdy wyszło, że jest w ciąży. :P Okazuje się, że jednak nie. Lol, nie wiem co by było gorsze.
W ogóle fanie dobrane to dziecko, moim zdaniem strasznie podobne z wyglądu do tego Rene. xD

ocenił(a) serial na 9
Lellandra

ale jakieś zdolności ma ; d albo Arlene ma schizy ; p
ale co do tego napisu na ścianie to pewnie to nie dziecko napisało ;>

agnesss13124

Wydaję mi się że Arlene to napisała...przez sen
Bo jej spycha na nią tak zadziałała
A dziecko jest śliczne :)
Chciałbym mieć takiego synka...no ale swojego ;p

ocenił(a) serial na 7
Damx123

no własnie szczególnie ze Lisa jakby się przebudziła na chwile jakby cos poczuła

KatVonR

tam chyba było widać rękę dziecka piszącą to zdanie.... :P

ocenił(a) serial na 10
pixi222

Wydaje mi się, że to było dziecko... zwłaszcza, że potem bawiło się tym markerem i było takie zbyt zadowolone :D

ocenił(a) serial na 6
yogobelle

Ciekawe jak rozwinie się ten wątek. :D Mam nadzieję, że czymś nas zaskoczą.

ocenił(a) serial na 10
ithurtssogood_2

A ja myślę, że to ta lalka będzie nawiedzona (a może za dużo się w młodości naoglądałam laleczki chucky :D)

ocenił(a) serial na 10
strebbp_2

Albo coś w stylu voodoo ;)
Czarownice może mogły namieszać.
Wszakże to blondyna, jedna z nich, próbowała usunąć ciążę Arlene...nie wiem tylko jak to się ma do Hoyta i jego domu. A takie tam moje przypuszczenia ;D

ocenił(a) serial na 10
Petty_3

Do Hoyta może tak się to ma, że to jego mamuśka te lalki podrzuca? Miała kolekcję i zamawiała kolejne... A może tam wcześniej jakaś wiedźma mieszkała - w tym domu? Bo jednak to była wciąż ta sama lalka, trudno byłoby nową lalkę tam "zmasakrować" ;)
Nie rozumiem za to dlaczego Jennifer w ogóle dała tę parszywą lalkę dziecku Arelene? Przecież takich paskudztw się nie daje w prezencie... Liczyła na to, że już do niej nie wróci?
Szalenie ciekawa jestem jak się ten wątek potoczy! Choć nadal najbardziej stawiam na laleczkę Chucky ;)

Co do dziecka też wydaje mi się, że zostało spłodzone wtedy jak byli opętani. Bo w innym razie strasznie szybko by się to wszystko działo. Zaraz po odejściu Rene już by była z Terrym? I ta cała Maryann tak od razu po tamtym zajściu się pojawiła i tak szybko sobie wszystkich "zjednała"? wydawało mi się, że dzieje się to w większym odstępie czasu.

ocenił(a) serial na 5
strebbp_2

No właśnie odstępów czasu w pierwszych trzech sezonach nie było prawie w ogóle. Wydaje mi się, ale nie jestem pewna, że przedstawione tam wydarzenia zajmują zaledwie kilka tygodni (!) czasu serialowego. Może ktoś wie dokładniej?

ocenił(a) serial na 7
selfishcat

Wydaje mi się, że pierwsze trzy sezony dzieją się przez okres sześciu tygodni, ale mogę się mylić. ;)

Maryann pojawiła się juz końcówce 1 sezonu i wkrótce potem, ale już w sezonie 2 zaczęła te swoje orgie. xd

ocenił(a) serial na 6
milkaway

Dziecko jest Arlene i Tylera i zostało spłodzone gdy byli opętani.
Menada i jej opętanie w jakiś szatański sposób przyspieszyło rozwój płodu :)

WonderfulLife

że co ? przecież dzidzia jest synem Rene i dlatego Arlene tak się go boi...

ocenił(a) serial na 9
pixi222

przecież nie ma dowodów czyje to dziecko ;>

agnesss13124

jak nie ma ? obejrzyj dobrze wcześniejsze sezony... można się domyślić
nawet teraz z zachowania Arlene widać, że ojcem jest Rene..

ocenił(a) serial na 10
pixi222

+ ekpertyza tego doktorka. Dziecko miało 3 miesiące(?), a teoria, jakoby opętanie przez menadę miało przyśpieszyć rozwój płodu upada, kiedy zauważymy, że dalszy rozwój płodu był normalny, a dziecko urodziło się w terminie (w czaie, gdy Sookie było w krainie wróżek< ale to głupio brzmi ;P)

A więc ja siętrzemam teori, że siłą sugestii+możliwe czary, albo lalka=psychoza w rodzinie+dziwne zjawiska, których jednak wytłumaczyć nie potrafię
Się rozgadałam, kurczę ;)

Petty_3

czyli kto wg ciebie jest ojcem ? :)

ocenił(a) serial na 10
pixi222

Chyba Rene, tak bym przypuszczała ;]
Ale to ktojest ojcem może nie mieć znaczenia, np. kiedy okazałoby się, że te dziwne rzeczy dzieją się przez czary, albo lalkę. Duch Rene mnie jakoś nie przekonuje ;)
Mimo to zakładam, że on jest właśnie ojcem :)

ocenił(a) serial na 7
Petty_3

Mysłałam, że nie było żadnych wątpliwości, że to Rene jest ojcem?

Istnieje jeszcze teoria, że Arlene jest chora psychicznie i sama nabazgrała na ścianie ten napis. xd

ocenił(a) serial na 10
milkaway

I tak jej nigdy nie lubiłam ;P A co z płomieniem, który chyba w ostatnim odcinku był? Wyglądało na sprawkę Bonnie z VD ;]

Petty_3

tylko tam gdzie czary bonnie tam tez krew z nosa ;)

Petty_3

wow ciekawy wątek się z tego zrobił :) tyle przypuszczeń...
Ja tam Arlene nawet lubię i szkoda by mi było, gdyby coś się jej stało :/
jakoś nie wierzę, żeby lalka to wszystko powodowała, szybciej już któraś wiedźma...Tylko podstawowym pytaniem jest dlaczego to robi ?

pixi222

A może ta wiedźma...co niby miała pomóc w usunięciu tego dziecka..
Ona wzywała tą całą boginię czy kogoś tam
I Arlene piła te zioła całe..i może przywołały duchy czy coś?
Nawet ducha Rene

ocenił(a) serial na 10
Damx123

Taka była moja wersja ;)
Nigdy nie lubiłam tej blondyny....Holly? Nieważne
;]

Petty_3

Serio?
Nie czytam za bardzo wypowiedzi innych :)

ocenił(a) serial na 10
Petty_3

Jest tutaj ;P
Ja staram się być na bierząco, więc cały czas widzę kto jakie ma pomysły, spekulacje itd
;]