Tak patrzę na ocenę TB ma średnią 8.0 i 23.080 głosów a mimo to jest poza pierwszą setką. A wyżej od niej są seriale z niższą notą i mniejszą ilością głosów a jakoś weszły do pierwszej setki seriali. DLACZEGO???
Ogólnie to jest jakieś nie porozumienie że True Blood jest po za setką, ale kogo obchodzi ten ranking filmwebu ... jest w nim nie zwykle dużo nieścisłości ....
True Blood- spokojnie powinno zajmować miejsce w pierwszej 20.
no np Glee jest o wiele wyżej niż TB.. ogladalalm Glee ale wcale mnie jakos ten serial nie zaciekawil.. nie wiem w czym tkwi ten jego fenomen.. przykaladow takich seriali jest o wiele wecej..
Bo ludzie są nienormalni i oceniają nie wiem po czym....
Poza tym 80 % to trolle i przygłupy tak więc nie dziwi mnie tak dalekie miejsce.
ALE..
co Ty chcesz od smerfów? Bajka mojego dzieciństwa.Na niej się wychowałam.Na niej,na Gumisiach,Muminkach itp.
a to w ogole powinna byc inna kategoria.. a nie, ze do jednego kosza wrzuca sie bajki dla dzieci z serialami, ktore czesto juz dla dzieci nie sa.. ciezko jest porownywac Smurfy do Dextera czy Dr House'a
Bajki to bajki.Zgadzam się,że to inna działka.I też się dziwię,że TB jest tak nisko w rankingu.
Przecież jak wejdziesz w ranking seriali, możesz wybrać kategorie np. horror w którym TB jest na 10 miejscu :D, fantasy w którym jest na 12 i dramat w którym jest na miejscu 49.
Tak samo jak ciezko jest porownywac Dextera czy Dr House'a do The Wire, The Shield, Deadwood, Mad Men, The Sopranos, Six Feet Under i Breaking Bad.
Co z tego że to jest bajka Twojego dzieciństwa... patrzyłaś na nią przez inny pryzmat, spróbuj oglądać ją teraz, wątpie czy aż tak by Ci przypadła do gustu jak kiedyś... Czy w ogóle dałabyś radę obejrzeć ją do końca... A co za tym idzie, bajki z naszego dzieciństwa mają zajmować miejsca w TOP 100 tylko i wyłącznie przez nasz sentyment do nich ?