PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74707
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Tak patrzę na ocenę TB ma średnią 8.0 i 23.080 głosów a mimo to jest poza pierwszą setką. A wyżej od niej są seriale z niższą notą i mniejszą ilością głosów a jakoś weszły do pierwszej setki seriali. DLACZEGO???

marta130898

też mnie to zastanawia

ocenił(a) serial na 8
marta130898

Ogólnie to jest jakieś nie porozumienie że True Blood jest po za setką, ale kogo obchodzi ten ranking filmwebu ... jest w nim nie zwykle dużo nieścisłości ....

True Blood- spokojnie powinno zajmować miejsce w pierwszej 20.

ocenił(a) serial na 7
Saltsin_yu

Gdzieś tak około 20 nawet niech byłoby niżej no ale nie 115. :/

marta130898

no np Glee jest o wiele wyżej niż TB.. ogladalalm Glee ale wcale mnie jakos ten serial nie zaciekawil.. nie wiem w czym tkwi ten jego fenomen.. przykaladow takich seriali jest o wiele wecej..

marta130898

Bo ludzie są nienormalni i oceniają nie wiem po czym....
Poza tym 80 % to trolle i przygłupy tak więc nie dziwi mnie tak dalekie miejsce.

ocenił(a) serial na 8
Damx123

Co racja to racja....

Smerfy 60 miejsce...

użytkownik usunięty
Saltsin_yu

ALE..
co Ty chcesz od smerfów? Bajka mojego dzieciństwa.Na niej się wychowałam.Na niej,na Gumisiach,Muminkach itp.

a to w ogole powinna byc inna kategoria.. a nie, ze do jednego kosza wrzuca sie bajki dla dzieci z serialami, ktore czesto juz dla dzieci nie sa.. ciezko jest porownywac Smurfy do Dextera czy Dr House'a

użytkownik usunięty
Kaba3ek

Bajki to bajki.Zgadzam się,że to inna działka.I też się dziwię,że TB jest tak nisko w rankingu.

Kaba3ek

Przecież jak wejdziesz w ranking seriali, możesz wybrać kategorie np. horror w którym TB jest na 10 miejscu :D, fantasy w którym jest na 12 i dramat w którym jest na miejscu 49.

ocenił(a) serial na 7
Kaba3ek

Tak samo jak ciezko jest porownywac Dextera czy Dr House'a do The Wire, The Shield, Deadwood, Mad Men, The Sopranos, Six Feet Under i Breaking Bad.

ocenił(a) serial na 8

Co z tego że to jest bajka Twojego dzieciństwa... patrzyłaś na nią przez inny pryzmat, spróbuj oglądać ją teraz, wątpie czy aż tak by Ci przypadła do gustu jak kiedyś... Czy w ogóle dałabyś radę obejrzeć ją do końca... A co za tym idzie, bajki z naszego dzieciństwa mają zajmować miejsca w TOP 100 tylko i wyłącznie przez nasz sentyment do nich ?