W sumie wydawało mi się, że to będzie horror a to jest ... xDDD Dlatego ciekawi mnie, co jest w tym serialu takiego, że chcecie oglądać? Co Was trzyma w tym serialu?
Jason, Andy, Sam, Tara, Lafayette, Eric są przezabawni szczególnie Jason XD Dużo seksu, fajny klimat, humor. Jedynym minusem są Bill i Sookie działają mi na nerwy i chętnie bym się ich pozbyła (szczególnie Sookie) ale staram się nie skupiać na nich i wszystko jest dobrze.
hmm... może dlatego, że jest to serial odbiegający od tematyki Zmierzchu. inny punkt widzenia co do świata wampirów i może najbardziej prawdopodobny.
lubię go, poniewaz mimo że tematem wiodącym są wampiry to jest kompletnie inny od ostatnich tego typu produkcji jak zmierzch czy pamiętniki wampirów, jest to serial dla trochę starszej widowni, zdecydowanie bardziej autentyczny gdzie nie oszczędzają widza pokazując praktycznie wszystko co się da, poza tym fabuła co prawda dotyczy m.in życia wampirów, ale absolutnie nie sprowadza się do walki z nimi i jest wielowątkowa (zwłaszcza sezon 2- moim zdaniem lepszy)