PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74707
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Hoyt vs. Jasnon

ocenił(a) serial na 6

Wolelibyście, żeby Jessica była z powrotem z Hoytem czy raczej związała się z Jasonem (który oczywiście tego chce, ale lojalność wobec przyjaciela na razie a tym wygrywa)? Jestem ciekawa Waszych opinii :)

ocenił(a) serial na 8
madzialenaa

szczerze wolałabym żeby była z jakimś normalnym wampirem, które nauczy ją jak egzystowac i cieszyć się z tego że jest się wampirem a nie robić z siebie emo, męcząc się z człowiekiem przy okazji raniąc Hoyt'a, którego bardzo lubię a Jason? Jak lubi bardzo mało inteligentych mięśniaków to proszę ; )

werciku

Z Jasonem. Zdecydowanie z Jasonem.

ocenił(a) serial na 9
werciku

zgadzam sie zdecydowanie powinna poznac jakiegos fajnego wampira i cieszyc sie z tego kim jest ;D

ocenił(a) serial na 7
werciku

dobrze, że słodki eryczek nie jest emo (;

madzialenaa

Mnie to tam żaden nie pasuje ; / Hoyt był raczej nieśmiałym, niezbyt przebojowym i skromnym chłopakiem. Nie pasował do Jessiki, która jest energiczną, żądną wrażeń i pełną życia wampirzycą. Ona go zdominowała, Hoyt miał o to pretensję i zupełnie jej nie rozumiał. Ten związek prędzej czy później, by się rozpadł, bo Hoyt chciał z niej zrobić kurę domową...
A co do Jasona. No to już wgl jest dziwne. Chciałabym zaznaczyć, że bardzo lubię Jasona, nie wyobrażam sobie bez niego serialu. Ale szczerze, przecież wszyscy dobrze wiemy, że Jason to głupek xd Nie mogę uwierzyć, że Jessica leci na (że przytoczę użytkownika wyżej) "mało inteligentnych mięśniaków". Bez przesady -.-

ocenił(a) serial na 5
madzialenaa

Ja bym chciała, żeby była z Hoytem. Słodko razem wyglądali.

madzialenaa

Dla mnie to wszystko jedno..
Nie lubię już Jess...
Zachowuje się jak Lorena..
Dla mnie mogą ją uśmiercić nie będzie mi jej brakowało..

ocenił(a) serial na 7
Damx123

Moim zdaniem bardziej pasuje do Hoyta, ale tak jak powiedział w ostatnim odcinku, ona na niego nie zasługuje, dlatego cieszę się, że potraktował ją jak potraktował. Dobrze że obydwaj cofnęli zaproszenie :)

ocenił(a) serial na 10
88ana88

niech przemieni Hoyta :P

ocenił(a) serial na 8
JaareKK

OOO właśnie i to jest myśl!
Ona sama była taka nieśmiała jak Hoyt do czasu gdy została zmieniona i może stałoby się to samo z hoytem i wtedy by do siebie pasowali jak ulał.
Dla Jasona powinna znaleźć się lepsza. Taka która będzie do niego bardziej pasowała...

ocenił(a) serial na 6
88ana88

hm, zgadzam się. Jess chce tylko brać, nic w zamian nie dając... taka rozwydrzona wampirzyca

madzialenaa

wolałabym by była z kimś innym, ogólnie , ale jeśli miałabym wybierac to chyba hoyt.

madzialenaa

Jason Jason Jason!

ocenił(a) serial na 6
madzialenaa

Właściwie od początku ich związku błogosławiłam Hoyt&Jessica -ale że dziś wyrosły mi różki;) sparowanie wampirzycy z Jasonem mi się podoba, choć boję się - jak Hoyt zareaguje na ten cały prawda ambaras...

ocenił(a) serial na 7
madzialenaa

J&J ;D

ocenił(a) serial na 7
madzialenaa

Jason.
Nota bene - w książkach Jason żeni się z Crystal

użytkownik usunięty
madzialenaa

Z Jasonem.Wybuchowa para :D

Jessica I Jason idealnie do siebie pasują! Piękna ona, piękny on :-)

ocenił(a) serial na 6
herman_flake

tylko żeby i jego nie porzuciła po jakimś czasie, kiedy zorientuje się, że jednak to nie tej jedyny...