PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74707
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Pomyślałam, że się podzielę linkiem. Czytam co tydzień i zawsze mozna boki zrywać. Tylko od razu ostrzegam, że recenzje są pisane z przymrużeniem oka oraz pełno w nich zachwytów nad Erikiem, co jest tak niepożądane na tym forum ostatnio. ;)

http://tvrecappersanonymous.wordpress.com/2011/08/01/animal-magnetism-and-how-it -can-help-get-you-laid-a-recap-of-true-bloods-i-wish-i-was-the-moon/

milkaway

Dobre, dobre :D

pkjm

popieram :D

użytkownik usunięty
red_nails

I ja także;P

ocenił(a) serial na 9

Heh, dobre; nota bene gdy to czytałam podszedł mój czteroletni syn, ogromny fan kina, i zobaczył zdjęcia walczącego erica i billa; nie dał mi spokoju póki nie wytłumaczyłam mu o co chodzi, a także pokazałam tę scenę walki na filmie; zapytał mnie po tym : ale dlaczego ten (wskazał na billa) jest królem skoro to ten drugi (eric) wygląda jak król :D
cóż takie małe dziecko a jakie ciekawe i słuszne spostrzeżenie :)

użytkownik usunięty
sara__m

A co mu odpowiedziałaś?
:D

sara__m

Brawa dla chłopaka! ;d

ocenił(a) serial na 9
pkjm

No cóż, trochę mnie zdziwił tym komentarzem. O true blood nic nie wie, więc jego komenatrz można powiedzieć jest obiektywny bo patrzył na nich tylko jak walczyli, jak wyglądają. Ale ma rację przecież :)

ocenił(a) serial na 7
sara__m

Brawa! Zauważył to co Pam tak ładnie powiedziała - Eric is a Viking vampire god that bows to no one. xd

użytkownik usunięty
sara__m

HAHA brawo!! Mądry chłopiec! bierzemy Go do TEAM ERIC:P

ocenił(a) serial na 10

OO tak chłopiec taki mały ale wie co dobre i co leży na rzeczy !! :D

milkaway

Świetna recenzja. Dzięki. ;)