Która z książek o Sookie najbardziej przypadła Wam do gustu?
Ja kończę 5 część, która do tej pory jest według mnie najnudniejsza.
Najlepiej czytało mi się 4 ze względu na Erica ofc :)
Również uważam, że 9 część była najciekawsza :-) Zobaczymy co będzie dalej.....
Jedno mnie zastanawia, jaki będzie koniec całej tej historii?
Jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić....
Dziś skończyłam 7. Masakra! :D Tak mnie wciągnęło, że jak przeczytam wszystko to nie będę chyba wiedziała co ze sobą zrobić :P
4 i 9 ;)
dosłownie nie będziesz wiedziała, a po 10 minutach zdasz sobie sprawe, ze czekasz na przetlumaczona 10 i 11 czesc ;DDD
No ja czytalam juz wszystkie 10 czesci (niektore w oryginale, niektore z nieoficjalnych tlumaczen) i najbardziejmi sie podobala czesc 4 (Eric ;p), 7(cala afera w z wybuchem i ogolnie wampirzym szczytem tak mnie wciagnela, ze przez 4 dni bylam <Martwa dla świata> xDD ) oraz 10 (Appius Livius Ocella i jego ciekawy towarzysz).
Natomiast najnudniejsza byla dla mnie chyba czec 6,moze dlatego, ze nie za bardzo lubie Quinna...
też nie przepadam za jego postacią..poza tym wyobrażam go sobie jako osiłka, który myśli, że może wszystkimi rządzic.
Desiree_ moglabys mi przeslac na mejla 10(przetłumaczoną)czesc? peppers00@onet.pl
Niestety mam 10 czesc cala po angielsku... Chyba jeszcze nie ma tlumaczenia na necie ale juz niedlugo powinno sie pojawic
Mam pytanie do tych, którzy czytali książki... też chciałabym zacząć czytać, ale nie wiem od której części zacząć, żeby nie pokrywało się z wydarzeniami z 1. i 2. sezonu. W ogóle jest taka zależność, że np. trzeci sezon serialu odnosi się do trzeciej części książki, czy wszystko zostało zmienione?