PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Która z książek o Sookie najbardziej przypadła Wam do gustu?
Ja kończę 5 część, która do tej pory jest według mnie najnudniejsza.
Najlepiej czytało mi się 4 ze względu na Erica ofc :)

ocenił(a) serial na 10
jagosiek

Jak na razie 9 , ale słyszałam , że 10 jest jeszcze lepsza .

użytkownik usunięty
jagosiek

Również uważam, że 9 część była najciekawsza :-) Zobaczymy co będzie dalej.....
Jedno mnie zastanawia, jaki będzie koniec całej tej historii?
Jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić....

Dziś skończyłam 7. Masakra! :D Tak mnie wciągnęło, że jak przeczytam wszystko to nie będę chyba wiedziała co ze sobą zrobić :P

ocenił(a) serial na 7
jagosiek

4 i 9 ;)
dosłownie nie będziesz wiedziała, a po 10 minutach zdasz sobie sprawe, ze czekasz na przetlumaczona 10 i 11 czesc ;DDD

eemkaa

Mi również najbardziej podobała się 4 część i 9:) ze względu na Ericka ... :)

ocenił(a) serial na 9
jagosiek

No ja czytalam juz wszystkie 10 czesci (niektore w oryginale, niektore z nieoficjalnych tlumaczen) i najbardziejmi sie podobala czesc 4 (Eric ;p), 7(cala afera w z wybuchem i ogolnie wampirzym szczytem tak mnie wciagnela, ze przez 4 dni bylam <Martwa dla świata> xDD ) oraz 10 (Appius Livius Ocella i jego ciekawy towarzysz).

Natomiast najnudniejsza byla dla mnie chyba czec 6,moze dlatego, ze nie za bardzo lubie Quinna...

Desiree_

Quinn wszystko opóźnia :P

ocenił(a) serial na 7
Desiree_

też nie przepadam za jego postacią..poza tym wyobrażam go sobie jako osiłka, który myśli, że może wszystkimi rządzic.
Desiree_ moglabys mi przeslac na mejla 10(przetłumaczoną)czesc? peppers00@onet.pl

ocenił(a) serial na 9
eemkaa

Niestety mam 10 czesc cala po angielsku... Chyba jeszcze nie ma tlumaczenia na necie ale juz niedlugo powinno sie pojawic

ocenił(a) serial na 7
Desiree_

tez poprosze, może sobie jakoś poradze ;D

ocenił(a) serial na 9
eemkaa

Ok, juz wyslane ;DD

ocenił(a) serial na 7
Desiree_

dzięki wielkie;)!

ocenił(a) serial na 9
eemkaa

Mam pytanie do tych, którzy czytali książki... też chciałabym zacząć czytać, ale nie wiem od której części zacząć, żeby nie pokrywało się z wydarzeniami z 1. i 2. sezonu. W ogóle jest taka zależność, że np. trzeci sezon serialu odnosi się do trzeciej części książki, czy wszystko zostało zmienione?

purrie

Teoretycznie 1 sezon to 1 książka i tak dalej. Z tym, że różnice są znaczące. Myślę, że warto przeczytać od początku :)