(SPOILER...) Ten odcinek to jedna wielka jazda bez trzymanki! Chyba najlepszy w tym sezonie. Zakończenie powalające:) Ale to raczej mało prawdopodobne żeby Eric miał umrzeć. To była by 'True Death' dla tego serialu...:D Aż się boję myśleć co twórcy zaserwują nam w finale...
Bez kitu nie, najbardziej wypasiony odcinek ze wszystkich wypasionych :D. Oh Eric zginie jak mi przykro hehe, teraz wszystkie fanki Erica płaczą :D
teraz czekac 2 tygodnie na ostatni odcinek 3 sezonu :/ :/
No niechże ten pseudo-wiking wreszcie umrze... W pierwszym sezonie był całkiem-całkiem, a teraz nie dość, że wygląda jak chłopczyk z bojsbendu, to jeszcze snuje jakieś intrygi i mąci tak, że słabo się robi. W ogóle po trzecim sezonie to pół oryginalnej obsady bym wywaliła. Nawet Sookie nie jest taka zła w porównaniu z Erikiem, Lafayettem i Jasonem. A Trublodowe wilkołaki to po prostu śmiech na sali, autorkę powinno się spalić na stosie za takie zszarganie ich wizerunku. Chociaż nie, pseudo-wilkołaki ze Zmierzchu są jednak nieporównanie gorsze. Ech. Przynajmniej dużo krwi i flaków się wala po ekranie. Inaczej nie dałoby się tego już oglądać.
Hah, rozwalił mnie na łopatki Twój post ;] Moje ulubione postacie w tym sezonie wypadają strasznie blado. Jedyna nadzieja na ciekawy 4ty sezon w dziecku Arlene, czyli "w bogu, który nigdy nie przybywa"
Gdzie wy oglądacie 3 sezon??? Błagam, bo dalej już nie wytrzymam... Czekam i czekam, a na HBO na razie dali tylko kilku nasto sekundową zapowiedź, że będzie wkrótce. Co to znaczy wkrótce, za miesiąc, tydzień?
Internet mam od 9 godzin... Ale na pewno sprawdzę... może jakiś link do pomocy?
Polecam Ci zwrócić się ku takiemu słodkiemu zwierzątku nazywanemu chomik, lub poszukać na takich brzydkich pirackich stronach:) ale my tak nie robimy tylko wujek z USA nam przesyła na na kasetach;)