PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74707
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Piosenka S3E8

ocenił(a) serial na 8

Witam.
Chciałam wiedzieć czy może ktoś z was wie jaki jest tytuł piosenki, która leciała pod sam koniec odc. 8 z 3 sezonu? ; ) Byłabym wdzięczna po prostu za tytuł, bo szczerze mówiąc nie chce mi się szukać na wszystkich możliwych stronach, gdzie ktokolwiek mógłby wiedzieć co i jak. Z góry dziękuję ;)

ocenił(a) serial na 8
joannagabixd

Zespół: Otep
Tytuł piosenki: Head

ocenił(a) serial na 8
ja_mam_dynamit

Ojej! Dziękuję ci! Uwielbiam cię! :DDDDD

ocenił(a) serial na 8
joannagabixd

Oj tam, oj tam ;) Drobnostka :D

ocenił(a) serial na 8
ja_mam_dynamit

Hah! :D Spoko. Ale naprawdę OGORMNIAASTE dzięki. Myślałam, że jak za miesiąc tutaj wejdę, to nie będzie. A tobie może podoba się taka muzyka, huh? ;>

ocenił(a) serial na 8
joannagabixd

No tak szczerze, to nie ;) Lubię różne gatunki, ale na taką ostrzejszą muzę muszę mieć nastrój :) A znalazłam bardzo szybko, bo mam niezłą stronkę z utworami z TB. Tam są piosenki rozpisane na odcinki, a nawet na sceny, więc nie było problemu. Zajęło mi to jakąś minutkę.
http://true-blood.tv/Music/Music.php - już to podawałam w którymś temacie, ale nie zaszkodzi jeszcze raz :)

ocenił(a) serial na 8
ja_mam_dynamit

Oooouuuh! :D tusne takk! :D Dzięki ci bardzoo ;d no niektóre tam dobre są piosenki, achhhhh.. szkoda! ;D bo widzisz, ja mam obsesję na punkcie muzyki, a tak się składa, że akurat metalu i to gotyckiego, który do tematyki `wampiry` pasuje IDEALNIE! : ) dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam! :)