PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Po obejrzeniu dwóch serii Czystej Krwi uważałam,że to Bill bardziej pasuje do Sookie.Że jest między nimi chemia itd.Ale po przeczytaniu dwóch książek stwierdzam,że Bill "oczekuje" od Sookie tylko SEXU.W przeciwieństwie do Erica,który naprawdę się o nią martwi.A co wy o tym myślicie?

Jaaa

Muszę przyznać, że też na początku obejrzałam serial i dopiero niedawno "dopadłam" do książek o Sookie. I one zmieniły ogląd sytuacji Bill-Sookie a Eric-Sookie. Teraz, gdy znów zasiadłam, żeby obejrzeć oba sezony dostrzegam, że Bill nie jest taki znowu wspaniały ;) Pojawiają się zapowiedzi tego, co później wyjdzie na jaw (a przynajmniej wyszło w książkach). Polecam 3 tom ("Klub martwych"). O ile scenarzysta nie odejdzie od historii stworzonej przez Harris, to Billa zobaczymy w dostatecznie złym świetle. A Eric w 2 sezonie zdradzał już całkiem duże zainteresowanie Sookie, co zresztą inni dostrzegali (Pam, Lorena i ktoś jeszcze w Dallas dali mu do zrozumienia, że się chyba "chłopak" ;P zakochał). :D
Zgadzam się z Tobą-Bill chce sexu, to po pierwsze, no i wywiązuje się ze swoich obowiązków (jeszcze do tego nie dotarłam, bo utknęłam na 8 rozdziale 5 tomu, ale podobno to Sophie-Anne kazała Billowi zbliżyć się do Sookie!!!).
Pozdrawiam :)

elagoth

Zgadzam się z tobą i już sięgam po kolejny tom ;))