Jak serial wygląda dalej? Warto oglądać do końca. Dzięki z góry za opinię.
Im dalej tym gorzej. Od 4 sezonu zaczęło się z tego robić straszne dno. Nie wiem czy bede ogladala 6 sezon
Okej. Mam nadzieję, że ta opinia nie będzie powtarzana jak Mantra bo się okaże, że nigdy do niego nie wrócę a pierwsze 3 sezony to wielkie TAK.
3 pierwsze sezonu bardzo mi sie podobały, ale później zniszczyli wszystkie najlepsze postacie - nawet ERICA! Jak oni mogli? :(
Generalnie Erica tak bardzo nie zniszczyli, wzorowali się na książce, a tam właśnie Eric po stracie pamięci taki był. Mi osobiście 4 sezon podobał się. Piąty trochę gorszy, ale znośny. Bardzo ciekawy finał 5 sezonu. Czekam na 6 żeby zobaczyć jak to dalej się rozwinie.
No mi się akurat 4 seria bardzo podobała, 5 też była ciekawa, w sumie z nagłym zwrotem akcji, co kto lubi, mnie np. zmęczył 2 sezon
Skończyłem oglądać po pierwszym odcinku - warto oglądać dalej? Bo pierwszy beznadziejny.
Sama też się zastanawiałam, czy po pierwszym odcinku oglądać dalej, ale wg mnie warto jeszcze zobaczyć do 4,5 odcinka i wtedy zdecydujesz, czy serial Ci się podoba. Pierwszy i drugi sezon to, moim zdaniem, rewelacja. Pomysł, klimat, postacie .... A potem już równia pochyła. Rzuciłam oglądanie na początku czwartego sezonu. Ale tak jest z wieloma serialami. Dopóki jest dobra oglądalność, ciągną dalej na siłę scenariusz.
Ja po pierwszym odcinku też wątpiłam, że będę w stanie to dalej oglądać :P jednak warto przecierpieć początek, bo później serial na prawdę potrafi wciągnąć :) Jest specyficzny (czyt. zdrowo popaprany :D) dlatego nie każdemu przypadnie do gustu, nie mniej jednak mnie się TB bardzo podoba, nie uważam też, żeby 5 sezon był gorszy od pozostałych. Z niecierpliwością czekam na 6 sezon.