spoilery !
Nie wiem czy gdzieś był już umieszczony filmik odnośnie traileru jakie można zobaczyć dzięki Comic-com - wieć umieszczam
http://www.youtube.com/watch?v=zvvLacE7lcg
0:14 Sookie i Eric w końcu zbliżenie <3
Oprocz tego :
Siła Sookie
Eric w srebrze
Eric pijący Sookie
Jason i Jessica oj gorąco !
Pam z ładną twarzą pijąca laskę Tary
Tara wstapiła do kręgu anty-vampiry coś a'la Jason jak był we Wspólnocie Słońca
Marnie kontrolująca wampiry !
Jessica poszła w stronę słońca
Bill w srebrze
Wybuch ognia w domu Arlene
Tara celująca do Snooki ? ( może ją Marnie "zaczarowała")
i wiele innych a to wszystko przez 2 minuty !
Coś czuje , że 4 sezon może byc najlepszy głównie przez tyle wątków , które maja się dziać.
1sezon wiadomo - Sookie poznaje Billa i cały "świat" wampirów
2sezon - MaryAnn i Wspólnota słońca ( wsumie to były głowne wątki wokół ktorych działa sie cała akcja )
3sezon - porwanie Billa i wilkołaki ( wsumie to były głowne wątki wokół ktorych działa sie cała akcja )
4sezon - Wiedźmy/Czarownice , Bill królem Luisjany , Sookie + Eric, Jason policjant , uzależniony Andy , Marnie i jej stowarzyszenie wiedźm , Eric traci pamięć , Sookie "strzela" mocami , dziecko Arlene , Lafayette odkrywa również ,że posiada 'dar" ,
Alcide - Debbie - Sooki ( wątek rozbudowany )
Wiem iz do pierwszych 3 sezonów tez można duzo więcej dopisać ale tam wszystko było takie wokół jednego konkretnego wydarzenia a sezon 4 ma ich sporo i nie koniecznie są ze sobą powiązane. Więcej się dzieje bo bardziej rozbudowali wątki pozostałych bohaterów.
Ja jestem bardzo bardzo ciekawa 4 sezonu ;)
Mój apetyt został zaostrzony ;D To mało powiedziane....
<Podskakuje pod sufit, spada z krzesła, rozbija twarz o podłogę, śmieje się z wypadającym zębem>
Weeeeeeee!
Cholercia, musiałam przeoczyć, ale miło, że ktoś o nim również nie pamiętał i wstawił go ponownie ;)
Jeśli nie wiesz czy trailer był już wstawiany to może... sprawdź zanim założysz temat? Brak wiedzy nie jest żadnym usprawiedliwieniem.
Mój brak wiedzy nie jest usprawiedliwieniem.
Słowo nie wiem oznacza , może być ale nie jestem pewna
Więc dla wszystkich tych , którzy chcieliby porozmawiać na temat TEGO traileru mogą to zrobić tu a nie szukać pośród dziesiątki stron na temat sezonu 4 bo jak wspomniała "bliss6" dużo tu tego.
Nie mniej jednak dzięki "red_nails" za info , że był już umieszczany.
A "pkjm" nie musisz odrazu atakować i robić z ludzi kretynów może ... sprawdź .
WIĘC JEŚLI KTOŚ CHCE OBEJRZEĆ TRAILER Z COMIC COM MOŻE ZROBIĆ TO TU BO W TEMACIE ODRAZU WIDAĆ , ŻE TU JEST A NIE SZUKAĆ POŚRÓD STRON NA INNYCH WĄTKACH.
pozdrawiam fanów TB.
Nikogo nie atakuję i z nikogo nie robię kretyna. Zauważyłam, że już nikomu na tym forum nie można zwrócić uwagi, bo od razu każdy czuje się wielce urażony...
Nie czuje się urażona.
jedynie możesz zwracać uwagę w bardziej kulturalny sposób a najlepiej w prywatnych wiadomościach gdyż zamiast rozmawiać o wątku ludzie zaczynają się "przekomarzać" i wychodzi potem 10 , 15 , 20 .. stron gdzie połowa to ludzie plujący jadem , który nie ma nic wspólnego jak już pisałam wątkiem forum
Ale to nie chodzi tylko o Ciebie.
Więc mam nadzieje , że wszystko ok i 3maj się ciepło