PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Jak wam się podobają pierwsze odcinki trzeciej serii? Mnie osobiście pierwszy odcinek nie powalił na kolana. Może to przez obejrzane filmiki w czasie kampanii reklamowej, może za dużo rzeczy nam pokazali przed premierą. Drugi odcinek był już lepszy ale nadal to nie to co dwa ostatnie sezony:(

aleirdalag

a gdzie można obejrzec 3 sezon?

ocenił(a) serial na 7
kosiarqa

na hbo? boze co za ludzie....

ocenił(a) serial na 9
kosiarqa

Seria mi się podoba świetna! (ten pierwszy odc w sensie) A serial można obejrzeć na iitv =)

ocenił(a) serial na 5
aleirdalag

Mnie dwa pierwsze odcinki na kolana nie powaliły. Spodziewałam się czegoś lepszego. Niektóre sceny były wręcz komiczne, dialogi również. Na tej scenie z królem na białym koniu i Billem myślałam, że z krzesła ze śmiechu spadnę...a to raczej śmieszne być nie miało. Tak samo te retrospekcje z przeszłości. Dwa wampiry w mundurze, jeden duży, drugi mały ale obydwa tak samo komiczne. Scena kiedy Bill rzuca w Lorenę lampą też niezbyt udana. I wszystko to nielogiczne na dodatek. Choćby te wilkołaki rzucające się na wampiry. Po co w ogóle to robią. Przecież wiadomo kto wygra. No chyba, że wilkołaki te mają 'nadwilczą', dorównującą wampirzej, siłę i szybkość. Sądząc jednak po tym jak Bill rozprawił się z kilkoma na raz będąc po obrażeniach i na babcinym doładowaniu...raczej nie. Tak samo Bill, Lampa, Lorena. Lorena jest o wiele starsza, więc szybsza i silniejsza a nie udało się jej odskoczyć przed lecącą w jej kierunku lampą? Poza tym jak pokazali ją w ogniu, na kolanach z wypiętym tyłkiem, tylko jedno słowo przyszło mi na myśl...żenada.

Wielką nadzieję mam, że następne odcinki będą lepsze...ehh

ocenił(a) serial na 8
inginessa

Lafayette trzyma poziom :D

Ale zgodzę się z inginessa, powiało nieco nudą. Chociaż miło było popatrzeć na pupę Mr Northman'a :D