Nie dotrwałem nawet do końca pierwszego odcinka... jak dla mnie nuda... warto to dalej oglądać?? Rozkręca się to jakoś?
Oj rozkręci i to bardzo, ale wiadomo co kto lubi dlatego zależy czego oczekujesz po "Czystek krwi".
ja tez byłam zniechęcona przez 2 sezony, ale po 3 i przeczytaniu książek przekonałam się. Polecam ;)
No po jednym, niecałym odcinku trudno byś zrozumiał ten fenomen;)
Polecałabym dalsze oglądanie.
Dla mnie takie tematy "czy warto to oglądać, czy się rozkręci" to kompletny debilizm.
Ugryzłam kawałek wątróbki, mam mdłości i czy mam pytać ludzi czy jeść dalej? @#$%^& ludzie.... Każdy ma swój gust, nie każdy serial trzeba oglądać, nie każdy trzeba lubić. Jeśli wejdę na forum House'a i spytam, czy warto oglądać, to do jasnej ciasnejoczywiście, że mi odpiszą, że tak. I co mi z tego, skoro ten serial mnie wk.... ?
Ja obejrzałem Pilota z nudów. Nawet mi się podobał. Minęło kilka miesięcy i po raz kolejny z nudów pościągałem sobie kolejne 2 odcinki. Teraz ściągam resztę 1-wszego sezonu. To taki Twin Peaks o wampirach ^^
Ściągnęłam 2 odcinki 1 sezonu z nudy... I po 2 odcinku zassałam na masę do 3 sezonu. Teraz czuję się jak narkoman na głodzie ;) Oby do wakacji 2011. Polecam. Ale każdy ma inny gust i 1 podoba się TB , Twin peaks( też uwielbiam ) a innemu Dr Quinn. Przekonaj się sam.
Choćby ze względu na to że niektóre seriale rozkręcają się po jakimś czasie. Choćby po to żeby poczytać różne opinie na temat danego serialu, a może nawet nieco spojlerów, które mogą zachęcić bądź zniechęcić do dalszego oglądania. Na tej samej zasadzie działają recenzje filmów, sztuk itp. Nie widzę w tym "debilizmu" ale co ja tam mogę wiedzieć, w końcu nie mam już 14 lat.
mnie też ten serial jakoś nie wciągnął chociaż jestem entuzjastą fantasy w szeroko rozumianym znaczeniu tego słowa to po prostu nie czuje klimatu tego serialu , ale zrobiony jest przyzwoicie
fenomenem tego serialu jest to że gdyby złączyć wszystkie odcinki z całego sezonu to ulepiłby się jeden dłuuugi film.
każdy odcinek jest kontynuacją tego co już widziałeś, i co najlepsze jest to że każdy odcinek kończy się w takim momencie że czy chcesz czy nie musisz obejrzeć następny aby zobaczyć jak się kończy wątek poprzedniego odcinka :P