PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74707
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Nie dotrwałem nawet do końca pierwszego odcinka... jak dla mnie nuda... warto to dalej oglądać?? Rozkręca się to jakoś?

ocenił(a) serial na 10
mtymieniecki

Oj rozkręci i to bardzo, ale wiadomo co kto lubi dlatego zależy czego oczekujesz po "Czystek krwi".

ocenił(a) serial na 9
mtymieniecki

ja tez byłam zniechęcona przez 2 sezony, ale po 3 i przeczytaniu książek przekonałam się. Polecam ;)

ocenił(a) serial na 6
mtymieniecki

No po jednym, niecałym odcinku trudno byś zrozumiał ten fenomen;)
Polecałabym dalsze oglądanie.

ocenił(a) serial na 8
mtymieniecki

Dla mnie takie tematy "czy warto to oglądać, czy się rozkręci" to kompletny debilizm.
Ugryzłam kawałek wątróbki, mam mdłości i czy mam pytać ludzi czy jeść dalej? @#$%^& ludzie.... Każdy ma swój gust, nie każdy serial trzeba oglądać, nie każdy trzeba lubić. Jeśli wejdę na forum House'a i spytam, czy warto oglądać, to do jasnej ciasnejoczywiście, że mi odpiszą, że tak. I co mi z tego, skoro ten serial mnie wk.... ?

ocenił(a) serial na 10
Divine

Lubię to :)

ocenił(a) serial na 8
VisitorQ

Ja obejrzałem Pilota z nudów. Nawet mi się podobał. Minęło kilka miesięcy i po raz kolejny z nudów pościągałem sobie kolejne 2 odcinki. Teraz ściągam resztę 1-wszego sezonu. To taki Twin Peaks o wampirach ^^

ocenił(a) serial na 7
rhcp_20

O... trafne porównanie z tym Twin Peaks. ;o)

ocenił(a) serial na 9
VisitorQ

Ściągnęłam 2 odcinki 1 sezonu z nudy... I po 2 odcinku zassałam na masę do 3 sezonu. Teraz czuję się jak narkoman na głodzie ;) Oby do wakacji 2011. Polecam. Ale każdy ma inny gust i 1 podoba się TB , Twin peaks( też uwielbiam ) a innemu Dr Quinn. Przekonaj się sam.

Divine

Choćby ze względu na to że niektóre seriale rozkręcają się po jakimś czasie. Choćby po to żeby poczytać różne opinie na temat danego serialu, a może nawet nieco spojlerów, które mogą zachęcić bądź zniechęcić do dalszego oglądania. Na tej samej zasadzie działają recenzje filmów, sztuk itp. Nie widzę w tym "debilizmu" ale co ja tam mogę wiedzieć, w końcu nie mam już 14 lat.

ocenił(a) serial na 4
komarrek27

mnie też ten serial jakoś nie wciągnął chociaż jestem entuzjastą fantasy w szeroko rozumianym znaczeniu tego słowa to po prostu nie czuje klimatu tego serialu , ale zrobiony jest przyzwoicie

ocenił(a) serial na 10
mtymieniecki

fenomenem tego serialu jest to że gdyby złączyć wszystkie odcinki z całego sezonu to ulepiłby się jeden dłuuugi film.
każdy odcinek jest kontynuacją tego co już widziałeś, i co najlepsze jest to że każdy odcinek kończy się w takim momencie że czy chcesz czy nie musisz obejrzeć następny aby zobaczyć jak się kończy wątek poprzedniego odcinka :P