serial bardzo dobry, przynajmniej 1 seria - zobaczymy czy 2 utrzyma ten poziom....jest tylko jedno "ale" - główna bohaterka. Nie wiem czy może ta postać jest tak napisana, czy też może to jakaś dziwna aktorska maniera Paquin, ale z odcinka na odcinek jest coraz bardziej irytująca...trochę zaskoczył mnie ten złoty glob dla niej, a może mam tylko takie dziwne wrażenie, ale jakoś nie mogę się do niej przekonać.
Właśnie taka miała być. Raczej wszyscy mieszkańcy miasteczka są mało rozgarnięci, wystarczy spojrzeć na jej serialowego brata Jasona. Taki urok. Widizeliśmy w ostatnim odcinku jak używała swojego daru jako broni choć jakby nie do końca świadomie. Ma nadzieję, że w następnym sezonie nauczy się tego i zrobi się naprawdę ciekawie jak ona będzie chronić billa. Kto wie, może faktycznie okaże się być w jakiś sposób spokrwniona z wampirami.Będzie się działo.
myślę że wielu osobom przeszkadza typowy do Luizjany akcent, który w Paquin jest chyba najbardziej wyraźny, świetnie wczuła się w teksańską dziewczynę, zasłużony Złoty Glob.
mnie się ten akcent podoba;-) Nie mylić Louisiany z Teksasem, w końcu wiemy jakie kwiatki są z Teksasu;)
jeśli ujawniasz istotną część filmu pisze się SPOILER. nie wszyscy chcą wiedzieć co dzieje się w filmie zanim go obejrzą...
dla mnie Paquin podołała, dobrze wcieliła się w rolę Sookie ;)
choć przyznam, że glob był pozytywnym zaskoczeniem, a co do jej gry i akcentu ,jak najbardziej naturalne i oto chodzi!
Tak, w ogóle postać Jasona jest jak dla mnie trochę komiczna. Te jego początkowe przygody z V jak kończy w szpitalu na odessaniu krwi są pokręcone, ale trzeba przyznać, że mamy w serialu wiele takich śmiesznych scen dzięki którym widz bawi się świetnie przed tv.
Ale jak dla mnie najśmieszniejsza i tak jest Tara. Uwielbiam tę postać i cieszę się, że stworzyli ją specjalnie na potrzeby serialu, bez niej nie byłoby nawet w połowie tak fajnie. No i trzymam kciuki za Lafayetta.
nie wiem czy to tylko plotki, ale podobno do roli Tary szykują inną aktorkę?! :/