PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

serial bardzo dobry, przynajmniej 1 seria - zobaczymy czy 2 utrzyma ten poziom....jest tylko jedno "ale" - główna bohaterka. Nie wiem czy może ta postać jest tak napisana, czy też może to jakaś dziwna aktorska maniera Paquin, ale z odcinka na odcinek jest coraz bardziej irytująca...trochę zaskoczył mnie ten złoty glob dla niej, a może mam tylko takie dziwne wrażenie, ale jakoś nie mogę się do niej przekonać.

ocenił(a) serial na 10
Barney_Stinson

Właśnie taka miała być. Raczej wszyscy mieszkańcy miasteczka są mało rozgarnięci, wystarczy spojrzeć na jej serialowego brata Jasona. Taki urok. Widizeliśmy w ostatnim odcinku jak używała swojego daru jako broni choć jakby nie do końca świadomie. Ma nadzieję, że w następnym sezonie nauczy się tego i zrobi się naprawdę ciekawie jak ona będzie chronić billa. Kto wie, może faktycznie okaże się być w jakiś sposób spokrwniona z wampirami.Będzie się działo.

mroczny

a o jakiej aktorskiej manierze konkretnie mówisz?

ocenił(a) serial na 9
Binula

myślę że wielu osobom przeszkadza typowy do Luizjany akcent, który w Paquin jest chyba najbardziej wyraźny, świetnie wczuła się w teksańską dziewczynę, zasłużony Złoty Glob.

siLk_2

mnie się ten akcent podoba;-) Nie mylić Louisiany z Teksasem, w końcu wiemy jakie kwiatki są z Teksasu;)

mroczny

jeśli ujawniasz istotną część filmu pisze się SPOILER. nie wszyscy chcą wiedzieć co dzieje się w filmie zanim go obejrzą...

kompaktowa

kogo tyczy się Twój post?Kto tu ujawnił istotną część filmu?

ocenił(a) serial na 9
Barney_Stinson

dla mnie Paquin podołała, dobrze wcieliła się w rolę Sookie ;)
choć przyznam, że glob był pozytywnym zaskoczeniem, a co do jej gry i akcentu ,jak najbardziej naturalne i oto chodzi!

Bulvie

ale i tak najbardziej zaciąga Jason:)

ocenił(a) serial na 10
Binula

Tak, w ogóle postać Jasona jest jak dla mnie trochę komiczna. Te jego początkowe przygody z V jak kończy w szpitalu na odessaniu krwi są pokręcone, ale trzeba przyznać, że mamy w serialu wiele takich śmiesznych scen dzięki którym widz bawi się świetnie przed tv.

mroczny

Ale jak dla mnie najśmieszniejsza i tak jest Tara. Uwielbiam tę postać i cieszę się, że stworzyli ją specjalnie na potrzeby serialu, bez niej nie byłoby nawet w połowie tak fajnie. No i trzymam kciuki za Lafayetta.

ocenił(a) serial na 9
Binula

nie wiem czy to tylko plotki, ale podobno do roli Tary szykują inną aktorkę?! :/

Barney_Stinson

kiedy bedzie 2 sezon??????? serial bardzo dobry

ocenił(a) serial na 9
lukas_friday

maj 2009 rzecz jasna w USA...

Bulvie

nie, najpierw inna aktorka grała Tarę, ale ją potem jednak zmienili i teraz zostaje ta, która jest.

ocenił(a) serial na 9
Binula

hmm dzięki za sprostowanie ;)

Bulvie

2 sezon poleci w Stanach w wakacje, prawdopodobnie w maju, tytuł pierwszego odcinka to "Nothing but the blood"