PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74707
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

czy tylko mnie wkurza to, eric chodzi taki przygarbiony?

ocenił(a) serial na 7
magdalenka3084

Alex jest strasznie wysoki, więc pewnie z kim nie rozmawia, to musi się pochylać i może mu tak zostało ;P Albo każą mu tak chodzić, żeby mieścił się w kadrze np. z Paquin ;)

ocenił(a) serial na 8
magdalenka3084

Mnie on nigdy nie wkurza. To jest BÓG, a nie człowiek. Moje drugie bóstwo! :D Szwed (Scandinavia) i to blondwłosy, a na początku jeszcze DŁUGOWŁOSY = BÓG! :D Cudny! Jejuuuuu, w nim nie widze nic ładnego, a on taki piękny. Niechaj się garbi, bo wysoki gość, ale mnie to osobiście nie przeszkadza ;p Ooooch cudny! :D i to nie Eric tylko powinien być ERIK (jako, że Szwed), ale mniejsza o to, bo w serialu nazwali go przez C, to jest ALEXANDER, bardzo ładne imię dla niego z resztą ;D
Ojezu! Ale się pogrążam. Teraz to wygląda jak wyznania psycho-fanki Alexandra, ale... kij z tym! On jest cudowny jako ten wampir! :D

ocenił(a) serial na 7
joannagabixd

Oj, jest cudowny ;P W szczególności w tym cemencie... ;P XD <mrrr....>

ocenił(a) serial na 8
Bittersweet88

Hahah! :D a mnie rozwaliła scena z pasemkami! :D znaczy jak miał zajebane krwią włosy i takie pazłotka na nich powieszone! :D ależ on jest cudnyyy! :D mój mąż będzie długowłosym, blondynem z Norwegii ;D Może EWENTUALNIE ze Szwecji ;p

ocenił(a) serial na 10
joannagabixd

Jak dla mnie nawet zgarbiony jest BOSKI !!! Poza tym jeśli chce się zmieścić w kadrze misi się troszkę przygarbić ale nawet to nie odejmuje mu uroku osobistego!!!!!!!!!!!!!! Ahhhh

ocenił(a) serial na 9
ollcia020

niezauwazylam... ale faktycznie jest strasznie wysoki.. mam przyjaciolke bardzo wysoka i ona tez sie strasznie garbi.. wiec to chyba normalny... ale i tak jest sexowny nie moge sie doczeka aktora grajacego QUINNA...jak nie bedzie bardziej to sie chyba zabije....:PP

ocenił(a) serial na 10
bella3

Hehe też jestem ciekawa kogo kto zagra tą rolę :) Chiaął bym żeby dorzucili jeszcze do obsady kogoś kto by zagrał Bubbę starsznie lubię postać książkową :)