PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74707
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

dawno nie widziałam tak zwariowanych i wciągających epizodów... wszystkie sezony są udane i naprawdę wciągające :)

Eric jest taki dwuosobowy, z jednej strony brutal i kat, ale teraz? delikatny i taki wrażliwy
Bill zmienił się o 360 stopni, a może on zawsze taki był i tylko udawał pozory?
Sookie jest idealną wróżką... Zwariowana i taka ufna, aczkolwiek jak widać, czasami jej naiwność ją zawodzi...

Reszta bohaterów również udana.

Pumołaki - jaka nowość :))).

Naprawdę rewelacyjny serial! :D

Assapan1991

To pozostaje życzyć tylko miłego oglądania... też za chwilę zacznę oglądać 7. odcinek, nowy sezon naprawdę jest zaskakujący:D jak na razie chyba najlepszy ze wszystkich.

ewelina09179200

już jestem po... masakra! ale się dzieje... ta wiedźma to ma moc! aż strach się bać... wrrrrr ^^

ocenił(a) serial na 7
Assapan1991

Jak dotąd ten sezon jest dla mnie najlepszy ze wszystkich. Mam nadzieję, że tego nie zepsują w ostatnich odcinkach. ;)

milkaway

ja również :D

Assapan1991

Nom;) Wiedźma może nieźle namieszać czarami.... ciekawe co dalej z tego wyniknie. Sookie mogłaby swą mocą jakoś załatwić;)

ewelina09179200

no mogłaby, mogła :D

Assapan1991

jakby Bill zmienił się o 360 stopni, to byłby taki sam jak wcześniej ;-)

promiseYOU

hmmmm... dodałam później, że możliwe, że on tylko "sprawiał takie pozory i rzeczywiście te 360 stopni już nie miałoby wtedy miejsca" xD
pozdrawiam ;)

Assapan1991

dobra, niech będzie ;-D
żeby wypowiedź nie była aż tak odbiegająca od tematu dodam, że ja po dwuletniej przerwie w oglądaniu serialu (denerwowało mnie czekanie na drugi sezon i sobie darowałam) pochłonęłam wszystkie sezony w niespełna tydzień, po prostu nie mogłam się oderwać ;o teraz cierpię, czekając na nowe odcinki ;<

promiseYOU

skądś to cierpienie znam :<

Assapan1991

dokładnie :D ja przeżywam je co poniedziałek po obejrzeniu TB :)

ocenił(a) serial na 7
Assapan1991

Assapan, chyba jednak nie zrozumialas... I jeszcze jedno, jak mozna udawac pozory? :D

użytkownik usunięty
gruszkin

Może chodziło o : "stwarzał pozory" ? :D

gruszkin

oj tam, dajmy spokój już, bo i tak każdy wie o co chodzi :-)

gruszkin

skoro aż tak bardzo lubisz się czepiać słówek...
to wyjaśnię raz jeszcze dla tych, którzy mają problem:
Bill w pierwszym sezonie uchodził za "dobrego" wampira i rozkochał w sobie Sookie, a o oczarowaniu babci Stackhouse nie wspomnę :), jednakże w drugim, trzecim no i teraz czwartym sezonie zaczęło się coś z nim niedobrego dziać. i napisałam, że możliwe, że się zmienił o 360 stopni, albo mi się tak zdawało i to tylko były pozory z jego strony i od zawsze był taki cwany jak w czwartym sezonie.....

myślę, że chyba ta druga wersja pasuje do niego bardziej :<

Assapan1991

Assapan1991, chodzi o to, że jak człowiek się zmienia nie do poznania z dobrego na złego bądź ze złego na dobrego, to się zmienia o 180 stopni. 360 stopni to powrót do punktu wyjściowego - czyli ktoś dobry znowu jest dobry.

Binula

a czyli jednak Bill sprawiał pozory...
ani się nie zmienił, ani nie polepszył... ;/

ocenił(a) serial na 10
Assapan1991

no Bill dupek:D

najlepszy Lafayette jako medium:D

ocenił(a) serial na 6
Anntek_

och, oceniacie Billa zbyt surowo... więcej zrozumienia dla niego ;D

madzialenaa

hehe, spróbuję :)