lol ten cyrk już coraz mniej przypomina sensowny serial. 4 sezon to jakaś farsa to chyba tradycja w amerykańskim serialoróbstwie.
Nawet nie będę pisał SPOJLER bo kogo to obchodzi że odstrzelili połowę obsady xDDD
Pewnie już sie ludziom znudziło grać 5 sezon w tym dziadostwie albo weszli na forum gimbusów i odpalili z obsady zgodnie z postami "Najlepsza postać"
Najlepsza akcja ostatniego odcinka to ten lowelas La fayeta który przywiązany do krzesła przez opętanego L krzyczy "Nie mogę ci oddać swojej magii bo to nie j*** pokemony!" xD po czym dostaje strzała w serce. Tego typu dialogi dość dokładnie pokazują do kogo kierowany jest ten serial
oglądając ostatni odc 4 serii miałem szczerze nadzieję że to już koniec TB jednak niestety postanowiono chyba na siłę przedłużyć tą kaszankę wpychając tam kilka nowych bezsensownych fabuł NO CÓŻ CZEKAMY Z NIECIERPLIWOŚCIĄ JAK TO SIĘ ROZWINIE!!!
Xd,Lol
I widać z jakim wiekiem mamy doczynienia wyżej
Zgadzam się że 4 sezon..odbiega od poprzednich
Zgadzam się że pomysły zaczynają być przesadą
Ale od początku TB był przesadą..co dla mnie jest świetne
Za to kocham ten serial,za te dialogi,za tą przesade
I tyle
Tyle bluzgów na American Dream i dzieci neo, a sam zachowujesz się tak samo piszą w każdym temacie to samo. Każdy ma swoje własne zdanie na ten temat i raz je wyrazić wystarczy. Tradycyjny przykład bota. Czwarty sezon nie jest najlepszym z wszystkich, ale nie ma takiej tragedii jak usilnie starasz się nam przekazać. Dość słaby ten wątek z tymi całymi wróżkami i Za dużo uwagi poświęconej wątkom pobocznym. TB to klasa sama w sobie w porównaniu z innymi serialami jak np House, gdzie w każdym odcinku ten sam schemat. Tu przynajmniej jakaś akcja i fabuła. To serial fantastyczny, więc trudno się tu spodziewać jakieś zajebistej zgodności z faktami historycznymi. I tak serial lepiej wypada niż książka. Najlepsze w TB jest to, że są świetne dialogi i generalnie jest bardzuej brutalny niż np love story Pamiętniki Wampirów. Ale powtarzam każdy serial ma swoje mocne i słabe strony, ja w TB dostrzegam więcej mocnych.