no cóż po pierwszym odcinku jaki obejrzałam nie popadłam w zachwyt. nic specjalnego.ale jeszcze nie spisuje go na straty obejrze jeszcze z dwa odcinki i zobaczymy. ale jak narazie jestem na nie............
A ja zupełnie przeciwnie, z tego co pamiętam pierwszy odcinek jakiegokolwiek serialu nie był nadmiernie zachwycający, bo trudno od razu wprowadzić w widza w odpowiedni nastrój. Mi się spodobał, i z czystym sumieniem mogę przyznać, że hbo doskonale wie jak przypodobać się widzowi - te klimaty.. hmmm.. :)
Pierwszy odcinek trochę mnie zdziwił, jak na horror to dużo się śmiałem. Na razie jestem po 3 odcinku, i powiem że trochę lepiej... Coś zaczyna się pomału dziać. Zobaczymy jak będzie dalej... Oby nie gorzej
Ja nie podchodziłam do tego serialu jako stricte do horroru, bo wydaje mi się to trochę chybionym pomysłem :P Ale taki klimat jaki zaserwowali producenci bardzo mi odpowiada, no i oczywiście tez mam nadzieję że z każdym odcinkiem będzie coraz lepszy:)
obejrzalam caly 1 sezon...pierwsze 2-3 odcinki takie sobie ale ogolnie serial az tak zly nie jest... chociaz chyba troche przereklamowany...ciekawe co "zaserwuja" w sezonie 2...jednak wedlug mnie sa lepsze seriale chociazby moonlight...
to prawda jest przereklamowany. może dlatego oczekiwalam jakiegoś super dzieła. ale jak piszecie że później będzie lepiej to będe oglądać.zgadzam się też że Moonlight jest lepsze....
obejrzalam caly 1 sezon...pierwsze 2-3 odcinki takie sobie ale ogolnie serial az tak zly nie jest... chociaz chyba troche przereklamowany...ciekawe co "zaserwuja" w sezonie 2...jednak wedlug mnie sa lepsze seriale chociazby moonlight...
Nie rozumiem co wszyscy widzą w moonlight? Czemu plasuje się on na tak wysokiej pozycji w rankingu? Moim skromnym zdaniem jest to infantylny serialik o dobrym wampirzątku przypominającym szczura z tak prostą i nieskomplikowaną fabułą, która wręcz obraża moją inteligencję. Uważam, że true blood jest o wiele bardziej interesujący i na dodatek bardziej.. hmmm... "prawdopodobny".
Jak dla mnie z każdym odcinkiem staje się coraz bardziej wciągający. Naprawdę niezły serial:)
pierwszy odcinek....hm nie wiem co napisać oczekiwałam czegoś więcej, ale także daję mu szansę, zobaczymy po kolejnych 2odcinkach czy zechce go oglądać...dlatego na razie wstrzymuję się z oceną