PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74705
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

no cóż po pierwszym odcinku jaki obejrzałam nie popadłam w zachwyt. nic specjalnego.ale jeszcze nie spisuje go na straty obejrze jeszcze z dwa odcinki i zobaczymy. ale jak narazie jestem na nie............

wolvi24

A ja zupełnie przeciwnie, z tego co pamiętam pierwszy odcinek jakiegokolwiek serialu nie był nadmiernie zachwycający, bo trudno od razu wprowadzić w widza w odpowiedni nastrój. Mi się spodobał, i z czystym sumieniem mogę przyznać, że hbo doskonale wie jak przypodobać się widzowi - te klimaty.. hmmm.. :)

ocenił(a) serial na 7
xellos

Pierwszy odcinek trochę mnie zdziwił, jak na horror to dużo się śmiałem. Na razie jestem po 3 odcinku, i powiem że trochę lepiej... Coś zaczyna się pomału dziać. Zobaczymy jak będzie dalej... Oby nie gorzej

Zohan_

Ja nie podchodziłam do tego serialu jako stricte do horroru, bo wydaje mi się to trochę chybionym pomysłem :P Ale taki klimat jaki zaserwowali producenci bardzo mi odpowiada, no i oczywiście tez mam nadzieję że z każdym odcinkiem będzie coraz lepszy:)

ocenił(a) serial na 9
wolvi24

obejrzalam caly 1 sezon...pierwsze 2-3 odcinki takie sobie ale ogolnie serial az tak zly nie jest... chociaz chyba troche przereklamowany...ciekawe co "zaserwuja" w sezonie 2...jednak wedlug mnie sa lepsze seriale chociazby moonlight...

KaWa_4

to prawda jest przereklamowany. może dlatego oczekiwalam jakiegoś super dzieła. ale jak piszecie że później będzie lepiej to będe oglądać.zgadzam się też że Moonlight jest lepsze....

ocenił(a) serial na 8
KaWa_4

obejrzalam caly 1 sezon...pierwsze 2-3 odcinki takie sobie ale ogolnie serial az tak zly nie jest... chociaz chyba troche przereklamowany...ciekawe co "zaserwuja" w sezonie 2...jednak wedlug mnie sa lepsze seriale chociazby moonlight...

Nie rozumiem co wszyscy widzą w moonlight? Czemu plasuje się on na tak wysokiej pozycji w rankingu? Moim skromnym zdaniem jest to infantylny serialik o dobrym wampirzątku przypominającym szczura z tak prostą i nieskomplikowaną fabułą, która wręcz obraża moją inteligencję. Uważam, że true blood jest o wiele bardziej interesujący i na dodatek bardziej.. hmmm... "prawdopodobny".

ocenił(a) serial na 8
wolvi24

Jak dla mnie z każdym odcinkiem staje się coraz bardziej wciągający. Naprawdę niezły serial:)

ocenił(a) serial na 9
wolvi24

pierwszy odcinek....hm nie wiem co napisać oczekiwałam czegoś więcej, ale także daję mu szansę, zobaczymy po kolejnych 2odcinkach czy zechce go oglądać...dlatego na razie wstrzymuję się z oceną

ja_modlishka

Przyznam, że zupełnie nie rozumiem.. Chodzi mi o to, że ostatnio chyba nie na czasie zbytnio byłam i nie wiem za bardzo jak mogli przereklamować ten serial.. Ja jestem mile zaskoczona, chociaż mam nadzieję, że akcja się rozwinie