PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=216049}

Dżdżownica Jim

Earthworm Jim
1995 - 1996
7,2 285  ocen
7,2 10 1 285
Dżdżownica Jim
powrót do forum serialu Dżdżownica Jim

To jedyna kreskówka, jaka mi się podoba, mam wszystkie odcinki, ale mam kłopoty z tłumaczeniem. Dysponuje może ktoś napisami albo wersją z lektorem lub zdubbingowaną? Będę wdzięczny za każdą pomoc.

użytkownik usunięty
kamiledi15

Mógłby ktoś podać link skąd można ściągnąć ten serlia. Prosze.

Mam do niego torrenta. Podaj mejla, to wyślę. Tyle, że ten torrent jest dość stary i długo będzie się ściągać. I jeszcze jedno: to jest po angielsku, od dawna próbuję to przetłumaczyć, szukam polskiej wersji, ale nigdzie nie ma.

ocenił(a) serial na 6
kamiledi15

Masz jeszcze tego torrenta??? pilne

WujekChu1ek

Już nie mam, ale na Youtube są wszystkie odcinki, więc można je ściągnąć programem Youtube Downloader.

ocenił(a) serial na 6
kamiledi15

Nie nie mi zależy tylko na oglądnięciu a powiedz mi na YT nie ma wszystkich odcinków co?

WujekChu1ek

Są wszystkie, ale niestety większość ma jakąś dziwną rozdzielczość i widać tylko pół ekranu, na przykład http://www.youtube.com/watch?v=zrHYkYIeKC4
Będę jeszcze szukał w normalnej rozdzielczośći.

ocenił(a) serial na 6
kamiledi15

Dla potomnych jest na gryzoniu..

WujekChu1ek

Masz na myśli polską wersję? Gdy szukam na Ch*miku, to znajduje mi tylko gry o Jimie. Jak to znaleźć?

ocenił(a) serial na 6
kamiledi15

Właśnie niestety jest po angielsku...

WujekChu1ek

No trudno, ale dzięki. Dawno już tego nie oglądałem, ale nadal uważam, że to bardzo dobra kreskówka. Może teraz już więcej zrozumiem z angielskiej wersji.

ocenił(a) serial na 6
kamiledi15

Szkoda, wiem, grę za małolata uwielbiałem!