To jedyna kreskówka, jaka mi się podoba, mam wszystkie odcinki, ale mam kłopoty z tłumaczeniem. Dysponuje może ktoś napisami albo wersją z lektorem lub zdubbingowaną? Będę wdzięczny za każdą pomoc.
Mam do niego torrenta. Podaj mejla, to wyślę. Tyle, że ten torrent jest dość stary i długo będzie się ściągać. I jeszcze jedno: to jest po angielsku, od dawna próbuję to przetłumaczyć, szukam polskiej wersji, ale nigdzie nie ma.
Już nie mam, ale na Youtube są wszystkie odcinki, więc można je ściągnąć programem Youtube Downloader.
Nie nie mi zależy tylko na oglądnięciu a powiedz mi na YT nie ma wszystkich odcinków co?
Są wszystkie, ale niestety większość ma jakąś dziwną rozdzielczość i widać tylko pół ekranu, na przykład http://www.youtube.com/watch?v=zrHYkYIeKC4
Będę jeszcze szukał w normalnej rozdzielczośći.
Masz na myśli polską wersję? Gdy szukam na Ch*miku, to znajduje mi tylko gry o Jimie. Jak to znaleźć?
No trudno, ale dzięki. Dawno już tego nie oglądałem, ale nadal uważam, że to bardzo dobra kreskówka. Może teraz już więcej zrozumiem z angielskiej wersji.