PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=349342}

D.Gray-man

2006 - 2008
7,8 2,8 tys. ocen
7,8 10 1 2844
D.Gray-man
powrót do forum serialu D.Gray-man

Co do samego anime, jest nawet nawet. Nie czytałem mangi więc może stąd taka moja ocena. 5/10
Wole bardziej mroczne anime DEATH NOTE.

ocenił(a) serial na 6
piter19

Fajne, fajne. Ile będzie epków ?? Hmmm pisze, że 52 :P

ocenił(a) serial na 10
piter19

hmm w sumie piszą za 52 ale można sie chyba będzie spodziewać więcej bo manga nadal wychodzi :P

ocenił(a) serial na 6
piter19

No i bardzo dobrze ^^ hehe dla mnie może mieć nawet tysiąc xd

użytkownik usunięty
piter19

Manga jest 'on-going' tak samo jak anime wiec dokladnie to niewiadomo ile będzie odc. Death note rzeczywiscie jest o wiele lepsze, ja polecam tez Hellsinga i Ghost Hunt x]

ocenił(a) serial na 9
piter19

Uwielbiam to anime i niech wychodzi i wychodzi, aż przejdę na emeryturę i jeszcze dłużej:)))hehe. A co do Death Note to mnie, dla odmiany, to anime się nie spodobało w ogóle-Raito to bym ino na pal i do pieca wrr...;)kwestia gustu...może dla fanów Death Note D.Gray-Man'ek jest "nieodpowiedni" i odwrotnie...:)

ocenił(a) serial na 10
piter19

Tak naprawdę to manga i anime wychodzi na okrągło (co tydzień we wtorek lub czwartek) anime doszło (na razie!) do 98 odcinka, a manga... 168 chapter.

ocenił(a) serial na 9
piter19

I zaczęła się rozkręcać szczególnie wątek z generałem Crossem. zajebiste anime.

ocenił(a) serial na 2
Woj8ech

Epków będzie 103...
Właśnie wyszedł ostatni...
Potem dłuuuuuuga przerwa, aż manga znowu odskoczy daleko z fabułą i za kilka miesięcy wyjdzie następny sezon...

ocenił(a) serial na 9
Znawca_

Niebezpiecznie się zbliża anime do mangi ale kurde zamiast zrobić filery tak jak na początku to przerwę robię nie dobrze. Ale zobaczę jak to będzie.

ocenił(a) serial na 10
Znawca_

dla mnie to dobre rozwiązanie lepiej to niż wstawić nie wiem ile zapychaczy

ocenił(a) serial na 9
Ginchan

na razie ściągam 103 i zobaczę co będzie na końcu odcinka, mangi jeszcze nie ma nowej :(

ocenił(a) serial na 2
Woj8ech

103 jest ostatnim epikiem... ale ostatnim epkiem tego sezonu... teraz zrobią sobie przerwę.
Akcja wcale się nie kończy, wręcz przeciwnie. 103 epek otwiera pełno nowych wątków, zakańczając te w bieżącego sezonu, jest więc jak napis: "ciąg dalszy nastąpi"

ocenił(a) serial na 9
Znawca_

Ja wiem o tym, a gdzie mogę sprawdzić kiedy będą następne odcinki.

ocenił(a) serial na 2
Woj8ech

Jeszcze nigdzie...
Ja wszystkie informacje biorę z www.dgrayman.pl
A tam nic nie ma na razie, tylko iformacja że kiedyś będą nowe epy

ocenił(a) serial na 10
Znawca_

mam tylko nadzieje że nie skończy się jak Inuyasha XD