PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=285698}

Daleko od domu

South of Nowhere
2005 - 2008
7,6 892  oceny
7,6 10 1 892
Daleko od domu
powrót do forum serialu Daleko od domu

Hej, dawno temu oglądałam ten serial, a dokładnie 1 i 2 sezon. Dalej czekałam na 3 sezon,
ale się nie doczekałam, więc zapomniałam zupełnie o nim. Czy ktoś z Was mógłby mi mniej
więcej streścić o co chodziło? Najważniejsze fakty i takie tam :) Bo chcę obejrzeć 3, a nie
wiem o co chodzi.

ocenił(a) serial na 8
guusiek

Pierwszy sezon jest mniej więcej o tym że Spencer przeprowadza się do LA z rodzina jej mama jest chirurgiem ojciec pracuje w opiece społecznej... Spencer dziwnie się czuje w nowej szkole gdzie poznaje Ashley córkę znanego Rockmena...która lubi dziewczyny na początku Spencer stara się unikać Ashley ta jednak jest uparta i w końcu się zaprzyjaźniają. Jest jeszcze Aiden który był kiedyś z Ashley później ta z nim zaszła w ciążę jednak poroniła. Aidenowi podoba się Spencer jednak jak może kojarzysz przegrywa wyścig do jej serca. Aiden umawia się ze szkolną gwiazdą Madison... jednak gdy ta zauważa że Brat Spencer Glen jest lepszy w kosza i zastępuje Aidena zrywa z nim. Jest jeszcze 2 brat Spencer adoptowany Clay który zakochuje się w Chelsea. Po krótkim czasie zostają parą. Spencer stara się odnaleźć swoją seksualność. Na plaży podczas wagarów przyznaje Ashley że chyba woli dziewczyny...I to jest punkt kulminacyjny ... dziewczyny zbliżają się do siebie jeszcze bardziej jednak... jest problem bo Ashley ma jeszcze jakieś uczucia do swojego byłego Aidena co bardzo komplikuje sprawy. Gdy matka Spencer dowiaduje się o orientacji córki.(Przyłapując dziewczyny) Doznaje szału i wyrzuca Ashley z domu a Spencer zabrania spotykania się z przyjaciółką. Jednak z odsieczą przychodzi Aiden który pomaga dziewczynom uciec. Ojciec Spencer jest zdruzgotany reakcja swojej żony przechodzą problemy małżeńskie...Dziewczyny podczas ucieczki wpadają w tarapaty w jakieś dziurze... i Spencer dzwoni do ojca który usilnie z Glenem próbował ją odnaleźć. Ojciec obiecuje dziewczynom że będzie stał za nimi murem i wszystko się ułoży. Spencer wraca do domu. Matka podczas nieobecność ojca sprowadza jakiegoś lekarza który ma "wyleczyć" Spencer z Homoseksualizmu Jednak w odpowiednim momencie wkracza Artuhr (Ojciec) W między czasie Glen ma wypadek podczas grania w kosza co utrudnia mu powrót do profesjonalnego grania i przekreśla jego karierę sportowca zerwane wiązadła w kolanie.. Podczas rehabilitacji nadużywa leków przeciwbólowych w trudnej sytuacji opuszcza go Madison. I wraca do Aidena. Rodzice bodajże zauważają problem syna który potwierdza Clay. Wysyłają Glena do ośrodka by mógł walczyć z uzależnieniem. Glen przyznaje się do problemu i zaczyna z nim walczyć. Nie wiem tak szczerze czy nie wjechałam trochę na sezon 3 jak masz jakieś jeszcze pytania to wal na priv.... jestem świeżo po oglądaniu serialu :p

guusiek

też czekasz na 3 sezon na MTV czy masz jakiś inny sposób ? :D