Najbardziej brutalna produkcja, jaką widziało uniwersum Marvela. Świetnie poprowadzone wstrząsające wątki oraz postacie. Gratka dla fanów starego ,,Daredevila". Muzyka kapitalna - chyba jedna z lepszych, jakie słyszałem w Marvelu.
Dla mnie fakt, że Fisk tak szybko stał się burmistrzem jest absurdalny nawet jak na komiksowe standardy. Kampania wyborcza to powinien być cały sezon a nie, że gość co dopiero w kryminałach siedział, nagle piastuje taki urząd i absolutnie żaden superbohater nie ma nic przeciwko :)
Fakt - można było to rozciągnąć na dłuższy czas trochę, jednak cały sezon poniekąd skupia się na postanowieniach i przemianie Fiska oraz Murdocka. Nie jest to serial bez wad, ale na pewno jest jedną z lepszych rzeczy od Marvela ostatnimi czasy.
To jest jakaś kontynuacja daredevila z 2015 i trzeba oglądać tamtego żeby kumać tutaj czy to jest nowe rozdanie?
Nie trzeba z tego co widzę poza drobnymi rzeczami (streszczenie fabuły zrobi robotę), ale polecam bo Daredevil od Netflixa to małe arcydzieło.
Kontynuacja. To równie dobrze mogłoby się nazywać "Daredevil sezon 4", więc lepiej byłoby znać poprzednią serię.
Z tym najmroczniejszym to nieco poleciałeś bo netflixowy daredevil lub punisher byli mroczniejsi ale jest spoko jak na Disneya. Nie jest to tak dobre jak netflixowy Daredevil ale jest na prawdę bardzo dobrze w końcu jest co oglądać od Marvela.
zobaczysz później, że ten poziom brutalności jest solidny. Najmroczniejszy - w kontekście produkcji realizowanych w świecie MCU. Zdaję sobie sprawę, że aktualnie ,,Daredevil" został ulokowany w MCU, ale mówię tutaj o tych, że tak to nazwę, prodkcjach MCU od samego początku xd
Bez przesady, muzyka taka sama jak w pierwszych sezonach. Tutaj trochę lżejsza wersja niż pierwotnie.
Muzyka na nie, szybkość kariery goska na nie, koniec pointdextera (pewnie chwilowy albo i nie) na nie, Cgi dramat, dialogi słabe, latanie z kamera po twarzach na nie. Ogólnie 1. Odcinek ejst ultra słaby. Po 3 odcinkach dochodzę do wniosku ze neflixowy DD był lepszy. Mam nadzieje ze tu wrócę i zmienię zdanie
Zgadzam się w pełni. Ten serial mnie strasznie drażni. Może ja już po prostu wyrosłem z tych peleryniarzy.